ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki godišnji horoskop za OVNA za 2024. godinu: Detaljna astro prognoza za LJUBAV, FINANSIJE i ZDRAVLJE

0

Ovonovi - pogledajte šta vam zvezde predviđaju u godini koja je pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovnovi, 2024. godine može doći do unapređenja i povećanja plata, kao i do novih radnih mesta i transfera. Vaši planovi za odlazak u inostranstvo takođe mogu uroditi plodom ove godine.

Možete čak i da oživite bilo koji posao uz pomoć prijatelja koji je bio zaustavljen u prošlosti. Predviđanja za 2024. otkrivaju da ćete dobiti podršku od vlade i starešina na šta ukazuje uticaj Jupitera i Saturna. Ali može postojati teret odgovornosti i kašnjenje u očekivanim rezultatima, što može pretvoriti poslednji kvartal 2024. u priliku za introspekciju, a ne u osećaj preopterećenosti izazovima, piše Atma.hr.

Ako tražite partnera, ne očekujte mnogo od trećeg i četvrtog kvartala godine. Porodični odnosi će takođe zahtevati vašu pažnju u poslednjem kvartalu 2024. godine zbog teškog položaja Marsa.

Globalna promena u odnosima, duhovna transformacija i rast prihoda


Predstojeća 2024. godina je značajna jer njen broj 8 u tarot sistemu ukazuje na prepreke kroz koje čovek mora da prođe da bi upoznao sebe i svoju snagu, talente i pravu strast u životu. To znači da će otpor sopstvenoj prirodi i pokušaji da je zadrži u kavezu, poput Lava, loše uticati na zdravlje (posebno glasne žice) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomračenja: od 25. marta/marta do 8. aprila/aprila i od 18. septembra/septembra do 17. oktobra. / oktobar. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju glatko da prelaze u znake Device i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.

Pomračenja od 25. marta/marta do 8. aprila/aprila


Koridor prolećnog pomračenja odvijaće se na osi vaše veze, pa ćete od kraja marta/marta do aprila/aprila 2024. biti zauzeti ljubavnim problemima. Upravo na ove datume je verovatan sudbonosni susret sa nekim, odluka o braku ili razvodu. Na primer, 25. marta, pun Mesec u Vagi, možete prekinuti vezu koja traje od 14. oktobra 2023.

POMRAĆENJA DONOSE PROMENE
POMRAĆENJA DONOSE PROMENE foto: YuriyZhuravov/Shutterstock

A mlad Mesec u Ovnu 8. aprila/aprila može da vam donese novi status, titulu ili uopšte, novi ciklus u životu. Na primer, možete odlučiti da se preselite u inostranstvo, otvorite sopstveni biznis ili odlučite da steknete obrazovanje o kojem ste dugo sanjali.

Važan datum za vaš lični život je konjunkcija Venere (vladara vašeg partnera) sa čvorom budućnosti u vašem znaku 18. aprila/aprila. Osoba koju vam šalje Univerzum će doći u vaš život.

Veliki stelijum u Biku


Među najvažnijim pozitivnim efektima u 2024. je Veliki finansijski stelijum u Biku koji će se desiti u aprilu i maju zahvaljujući sazvežđu planeta predvođenih Jupiterom, glavnim „Deda Mrazom“ astrologije.

Za Ovna, stelijum se javlja u sektoru ličnih dohodaka, što znači da možete napraviti velika ulaganja ili dobiti nasledstvo, ali u svakom slučaju, od 18. do 22. aprila očekuje vas važan finansijski iskorak.

UTICAJ VELIKOG STELIJUMA U BIKU
UTICAJ VELIKOG STELIJUMA U BIKUfoto: Shutterstock

Aspekt milionera u junu/junu


Ali od 1. do 8. juna na nebu će se formirati aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, koji će doneti fenomenalan profit onima koji razvijaju svoju zajednicu ili brend na mreži.

Možete očekivati događaje koji će povećati ulaganja i učiniti kupovinu na mreži još popularnijom. Za Ovna će situacija biti vezana za zaradu na ličnom projektu kroz edukativne aktivnosti, blog ili otvaranje lične onlajn prodavnice. Šta god da radite, vaš cilj u 2024. je da o tome kažete globalnoj internet zajednici.

Očekuju vas priznanja na poslu, rast statusa i povećanje plate. Bićete blagosloveni pravim vođstvom i mentorstvom. Možete započeti novi posao i Jupiter će vam doneti inostrana putovanja, posao i slavu.

Retrogradni Merkur u ljubavnom sektoru u avgustu


Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašoj kući ljubavi, što znači da će se bivši ljubavnici možda vratiti u vaš život i da ćete generalno preispitati odnose koje imate. To je zato što će Merkur biti u trigonu sa vašim Suncem i budućim čvorom u Ovnu, što će povećati vašu potrebu za srećom i radošću. Ako je vreme da svoju zajednicu podignete na viši nivo, možda ćete čak odlučiti da se venčate ili imate bebu.

Tačni datumi koji su važni za vašu ljubavnu sferu su Merkurov trigon čvor – 9. jul/jul, kada će planeta ući u 10 stepeni Lava i aktivirati vaš znak. A već u avgustu ćete rešavati one zadatke u romantičnoj sferi koje će vam Univerzum postaviti.

PROMENE U 2024.
PROMENE U 2024.foto: Profimedia

Pomračenja od 18. septembra do 17. oktobra


Jesenji koridor pomračenja trajaće od punog meseca/pomračenja u Ribama 19. septembra/septembra do mladog meseca/pomračenja u Vagi 2. oktobra/oktobra, ali će 17. oktobra/oktobar biti pun mesec u Ovnu – to je najvažnije za vaš znak. To znači da vas ceo mesec čekaju ozbiljna otkrića.

Sve će početi duhovnom transformacijom - unutra vas čeka ozbiljno otkriće, povezano sa nekim dubokim emotivnim iskustvom tokom pomračenja Riba 18. septembra/septembra. To će se odvijati u vašem podsvesnom sektoru, što znači da se može dogoditi nešto mistično i važno za vaše srce i senzualnost. Na primer, možete otići negde ili, uopšte, prekinuti neku vezu (i poslovnu i privatnu).

Pored toga, može se doneti odluka o selidbi, samo vodite računa da svoje interese stavite na prvo mesto.

Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogli bi da vam donesu novo partnerstvo, ali to možda nije nešto sasvim normalno. Na primer, protiv svoje volje postaćete deo ljubavnog trougla ili ćete možda imati aferu sa kolegom na poslu.

Pun Mesec u Ovnu 17. oktobra biće u vašem znaku, što bi moglo da utiče na porodična dešavanja u vašem domu. Možete odlučiti da se preselite, prodate ili kupite dom - dispozitor za pomračenje Mars će biti u vašem stambenom sektoru.

ŠTA DODNOSI PUN MESEC?
ŠTA DODNOSI PUN MESEC?foto: maxtimofeev/Shutterstock

Zanimljivo, 7. decembra/decembra Mars ide retrogradno, što znači da ćete se do 25. aprila/aprila 2025. kretati, tražiti novi stan, prodavati stari dom ili graditi kuću. Sve u svemu, Mars će promeniti ne samo vašu industriju nekretnina, već i temelj vašeg života, vaš bračni status i vaš odnos sa roditeljima.

U ovom periodu mogu se desiti važni događaji u životu vaše majke - razvod, odlazak u penziju, preseljenje, unapređenje.

Manji poremećaji zdravlja mogući su u poslednjem kvartalu 2024. godine zbog ishrane, neplaniranih putovanja i poremećaja spavanja zbog opterećenja, ali sveukupno ćete ove godine uživati u dobrom zdravlju. Ali zdrava dnevna rutina i ishrana uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa pomoći će vam da prevaziđete ove probleme.

Bonus video:

Ko su najveće zavodnice Zodijaka?

makonda-tracker