ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Stiže nam POMRAČENJE MESECA: Od 28. oktobra ova 4 znaka čeka TURBULENTAN PERIOD i iznenađenja koja će pamtiti

0

Proverite da li ste među njima i šta je to što vas čeka 

Pomračenje Meseca 28. oktobar
Pomračenje Meseca 28. oktobar foto: Shutterstock

Pomračenje Meseca stiže sutra i donosi nam brojne proneme na astro planu. Ipak, 4 znaka Zodijaka će imati posebno turbulentan period, a na vama je samo  da proverite da li ste među njima.

 

Koridor pomračenja nastavlja da dobija na zamahu – promene u svačijem životu će kulminirati pomračenjem Meseca u Biku, koje će se dogoditi 28. oktobra.

 

 

Devica

 

Položaj planete Venere koja će se naći u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću u nekoliko narednih dana. Sled događaja će biti takav da ćete imati uspeha na gotovo svim poljima, a naročito u oblasti finansija. Konačno, vaš trud će se isplatiti, a velika je verovatnoća i da ćete dobiti povećanje plate. Ono za šta ste se godinama školavali i na čemu ste vredno radili sada će doneti rezultate, a vi budite pametni i na vreme tražite da vaš rad bude adekvatno plaćen. Postoji mogućnost i da postanete deo neke velike svetske kompanije. 

 

Ovan

 

Ovo pomračenje Meseca donosi veliki uspeh na polju finansija. Ukoliko ste imali neko dugovanje, pa ste pretplatili iznos moguće je da ćete sada dobiti refundaciju tog novca. Ovo je idealno vreme da otplatite kredit, hipoteku i da rešite sve dugove koje ste imali. Osim rešavanja finansija uspećete da izađete kao pobednik, ne brinite, vaš emotivni odnos ide uzlaznom putanjom. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu na lidersku poziciju. Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da osvajate ovu titulu u proleće 2024.

 

Koga čeka uspeh od 28. oktobra
Koga čeka uspeh od 28. oktobrafoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

 

Lav

 

Stiže prilika da nakon mukotrpnog rada, koji ste otpočeli još 2021. godine, konačno dobijete priznanje za svoja dostignuća. Rezultati neće izostati, kao ni finasijska dobrobit koja je sastavni deo  svakog posla. Postoji velika verotanoća da ćete dobiti novu poziciju, zbog čeka ćete biti ponosni na sebe. Zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

 

Vaga

 

Ovaj period pomračenja Meseca najviše će se odraziti na vaše ninasije. Savršeno ćete balansirati sa primanjem i ulaganjima, a bićete spremni da pomognete i dragim ljudima iz svoje okoline. Možda ćete čak dobiti i neko nasledstvo ili veliku količinu novca.   Što se tiče vaše karijere, Mesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promenite paradigmu karijere. Obratite se psihologu ako želite da napredujete  i potražite savete koji će vam pomoći da donesete prave odluke. 

 

Bonus video:

 

Kako izgleda izgradnja puteva na Mesecu?

 

 

makonda-tracker