šta kažu zvezde?

Astro prognoze za SVAKI znak Zodijaka: Horoskop za VLADAVINU ŠKORPIJE (od 23. oktobra do 21. novembra)

0

Zvezdana energija i astrološki ciklusi donose zatvaranja poglavlja i postavljanje temelja za period koji tek dolazi.

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Jesen donosi velike promene kada je horoskop u pitanju. Pogledajte šta nam astrolozi predviđaju tokon vladavine Škoprije.

 

Ovan

 

Stižu velike promene i kraj ciklusa nečega što traje godinama. Kraj puta kojim ste išli donosi sudobnosne događaje koji suštinski otvaraju nove puteve.

Nemojte gušiti i potiskivati emocije, već ih pustite na videlo da biste naučili da ih prevaziđete. Stigli ste daleko, zatvorite poglavlje i krenite srećno dalje.
 

 

Bik

 

Razmislite da li se životno nalazite na dobrom mestu, da li ste zadovoljni svojim putem. Vi ste na polovini ciklusa i svesni ste da je nekada dobro, a nekada loše. Budite blagi prema sebi, jer čekaju vas transformacije, a pomračenja nose događaje koji menjaju život i intenzivnu energiju. Rastite i radite na sebi.
 

Blizanci

 

Blizancima je ova godina bila veoma uspešna, a sada postavljate temelje za godine koje dolaze. Uprkos teškim lekcijama, postizaćete uspehe, a neki ljudi ili neke stvari mroaće da nestanu iz vašeg života. Sve to je deo procesa na vašem putu ka sreći, verujte svojoj intuiciji.

 

Rak

 

Osećate se izgubljeno, a energija koju donosi Škorpija doneće vam prizemljenje i novu stabilnost. Moraćete da obavite težak razgovor, ali nemojte se bojati da se zauzmete za svoja osećanja i misli. Pređite liniju, budite aktivni, imaćete priliku da nađete ravnotežu sa svojim emocijama i ljudima koji vas okružuju i da vratite radost u život.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker