astro prognoze

Nekima se vraćaju BIVŠI PARTNERI, neki upoznaju nove: 5 znakova Zodijaka kojima novembar nosi VELIKE PROMENE u ljubavi

0

Astrološke prognoze za novembar nekim znakovima Zodijaka donose ljubav u život.

svi znakovi horoskopa mogu se suočiti s ljubavnim promenama
svi znakovi horoskopa mogu se suočiti s ljubavnim promenamafoto: Shutterstock/Vyshnova

Oktobar se završava pomračenjem u znaku Bika 28. oktobra, kada počinje vladavina Škorpije, a ovaj znak odgovoran je za transformacije, pa možete očekivati velike promene u životu.

 

Posle koridora pomračenja, sledi novembar, kada će se događati nove astrološke promene koje utiču na našu sudbinu. Venera ulazi u znak Vage, gde se spaja sa Čvorom prošlosti, pa će mnogi muškarci imati potrebu da se vrate starim ljubavima.

 

Svi ćemo se suočiti sa prošlošću i našim očekivanjima od veza oko 27. do 28. novembra, a upečatljiv datum biće i 13. novembar, dan kada ćemo videti konjunkciju Marsa, Meseca i Sunca, što može da podstakne nastanak novih dubokih emotivnih veza. 

 

Ovih 5 znakova osetiće najveće promene u ljubavnom životu:

 

  • Bik

 

Upoznajete novu ljubav, a ta osoba će biti dobro potkovana u  finansijskom smislu. Podići će vam samopoštovanje, a upravo od te osobe dolazi želja da započne vezu s vama i u nekom trenutku će čak potencijalno i nagovestiti želju za brakom.

 

bikovi upoznaju novu ljubav
bikovi upoznaju novu ljubavfoto: Shift Drive/Shutterstock
  • Blizanci

 

Vaša dosadašnja situacija u vezi će biti završena raskidom, a s partnerom vas čekaju sukobi. Blizancima se sada otvara prostor da otvorenog srca krenu u novo poglavlje u svom životu.

 

  • Rak

 

U novembru vas čeka strast i upoznavanje nove osobe. Čeka vas flert i strastvena jesen i avantura, a mnogim Rakovima to će se desiti s partnerom iz prošlosti.

 

  • Škorpija

 

U vašem životu u novembru može se pojaviti novi strastveni obožavalac, a verovatno će se u vas zagledati na poslu. Moguće su romanse s osobama koje se bave medicinom ili finansijama.

 

vodolije donose važne odluke u ljubavnim vezama koje nemaju budućnost
vodolije donose važne odluke u ljubavnim vezama koje nemaju budućnostfoto: Shutterstock/Oleggg
  • Vodolija

 

U novembru ćete možda doneti važnu odluku u vezi, posebno ako vaš partner odbija venčanje ili opciju da imate decu. Fokusirate se na sebe i tražite osobu s kojom to možete da ostvarite.

 

Bonus video

Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

makonda-tracker