zvezde kažu

Pratiće ih SREĆNA ZVEZDA u naredna 3 meseca: Ovi horoskopski znakovi će imati NAJVIŠE USPEHA do kraja 2023. godine

0

Proverite da li ste među srećnicima 

3 znaka Zodijaka čeka sreća do kraja 2023. godine
3 znaka Zodijaka čeka sreća do kraja 2023. godinefoto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Ostalo je još svega tri meseca do kraja ove 2023. godine. Kraj godine za pojedine pripradnike Zodijaka biće obeležen procvatom na svim poljima života - ljubavnom, poslovnom, finansijskom...

 

Zvezde kažu da će samo tri znaka imati priliku da izvuku ono najbolje u periodu koji je pred nama. Zavirite u najnoviju astroprognozu i pogledajte da li se i vi nalazite među srećnicima koje će zvezda sreće pratiti sve do 31. decembra.

 

 

Rak


Pripadnici ovog znaka će ozbiljno razmišljati o promeni posal, a budu li slušali intuiciju i krenuli novim životnim putem, to bi im se moglo itekako finansijski isplatiti. Promena neće biti laka, biće puno izazova, ali Raković će sve nadvladati snagom volje i silnom željom za napretkom.

 

Što se ljubavi tiče, i tu će biti dosta izazova, jer će prvo morati da se reše starih veza koje ih sputavaju što će ih emocionalno iscrpiti. Ipak, sva muka će se isplatiti jer bi im u život mogao da ući neko ko im mnogo više odgovara kao partner. Pojedini Rakovi čak bi mogli ući u brak.

 

Ko će ući u brak do kraja 2023.?
Ko će ući u brak do kraja 2023.?foto: Shutterstock/P Stock

 

Devica


Ovaj period Devicama donosi drastične promene i prilike da pokažu sve svoje potencijale. Moguće je da će im nadređeni poveriti važan projekat koji će se odraziti i na njihove prihode, naravno, pozitivno. Pratiće ih sreća u finansijama, a otvoriće im se i prilike za razvoj karijere. I na ljubavnom planu moglo bi doći do značajnih promjena. Pripadnici ovog znaka bi se morali osloboditi navike traženja savršenog partnera, jer niko nije savršen. Mudrije bi im bilo usredsređeno na ljude koji ih okružuju - moguće da se među njima skriva srodna duša.

 

Device, obratite pažnju na ljude oko sebe
Device, obratite pažnju na ljude oko sebe foto: Shutterstock/NAOWARAT

 

Blizanci


Blizancima bi se život mogao okrenuti naglavačke. Moguća je promena posla pa čak i selidba u drugi grad. Promene će biti izazovne, ali sa sobom će nositi pregršt dobrih mogućnosti, i na poslovnom i ljubavnom planu.

 

Pripadnici ovog znaka bi do kraja godine mogli upoznati nekoga ko će im postati savršen partner. Važno je samo da ne gube veru u ljubav bez obzira koliko izazovno bilo.

 

Bonus video:

 

Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

makonda-tracker