PROVERITE

Da li ste među srećnicima koje u 2023. očuje uspeh? Jedan znak ide napred PUNOM PAROM, a drugi - smeše mu se NAGRADE

0

Ako se pitate kome će ova 2023. godina biti posuta zvezdama pročitajte najnoviju astro prognozu

foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko
foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Prema godišnjem horoskopu za 2023, astrološkinje Senke Ljubić, jedan znak Zodijaka očekuje uspeh na privatnom i poslovnom planu,a drugi ubira plodove svog rada, piše Sensa

 

Evo ko su dva srećnika...

 

BIK - gazi krupnim koracima napred 

 

Od marta vam život širom otvara vrata. Ovo je godina buđenja i povoljnih prilika, pa vaš oprez, sumnje ili lenjost nestaju u trenu. Glava vam je puna originalnih poslovnih ideja.

 

 

Vreme je za akciju, a u periodu oko vašeg rođendana moguć je zapaženi uspeh, novi posao ili pokretanje posla. Pojavljuje se vaše novo ja, sa novim vizijama života i nadahnutim ciljevima prema kojima se polako, ali nepokolebljivo krećete.

 

Zaokupljeni poslom imaćete manje vremena za prijatelje i druženja, možda će vas i razočarati poneko raskinuto prijateljstvo, ali vaš uspešni poslovni i privatni život daje vam snažan osećaj zadovoljstva. Kada se osećate sigurno, vaša kreativna, zabavna, vesela strana se razdragano budi.

 

Bikovima se smeši uspeh u 2023. godini
Bikovima se smeši uspeh u 2023. godini foto: Shutterstock

 

Okružićete se lepotom, proširiti svoje kreativne talente, dopustićete sebi opuštenost i uživanje. Ipak, kako vam sve ide od ruke, morate da budete na oprezu da ne preterate u trošenju i dokolici. Venera je vladarka Bika, pa kad tokom leta bude u retrogradnoj fazi, preispitajte svoje vrednosti, porodične odnose i prepoznajte šta vam je sada važno u životu. Dopustite da se vaše nove želje razigraju i uživajte u ljubavnoj sreći.

 

OVAN - pred vama su nagrade i priznanja

 

Intenzivan početak godine sa Jupiterom koji je do sredine marta u vašem znaku iskoristite maksimalno za otvaranje novih puteva razvoja. Ne manjka vam ideja koje vas vode u poduhvate koje nikad pre niste isprobali. Osećate vitalnost, uzbuđenje i ništa vas ne može zaustaviti. Što bolje osmislite svoje ciljeve, to će uspeh koji kreće od druge polovine marta biti veći.

 

 

Odlična finansijska situacija i veća zarada daju vam duboki osećaj sigurnosti. Želja da budete nezavisniji jača je nego ikada, pa ako je vlastiti posao deo vaših snova, krenite u tom smeru. Dok vas životne okolnosti podržavaju, vaš unutrašnji svet počinje da pulsira drugačijom vrstom energije.

 

Unutrašnji izvor inspiracije usporava svoj tok, glas intuicije slabije se čuje i upozorava vas da morate bolje da se povežete sa svojim bićem. Prošlost i sve što nije imalo pravi završetak, neodgovorena pitanja i stare ljubavi sve se češće pojavljuju tokom godine. Nije lako suočiti se sa potisnutim slabostima, neprijatnim temama i strahovima, ali samo tako ćete pročistiti osećanja i osnažiti intuiciju i kreativnost.

 

 

makonda-tracker