kakvi ćete vi biti s finansijama?

Nekom dobre, nekom katastrofalne: 5 horoskopskih znakova koji će osetiti FINANSIJSKE PROMENE ovog septembra

0

Nekim znakovima horoskopa slede tektonske promene u mesecu septembru na novčanom planu

da li će vašem znaku doći priliv pozitivne ili negativne energije na polju finansija?
da li će vašem znaku doći priliv pozitivne ili negativne energije na polju finansija?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Mesec septembar donosi nam mnogo promena na svakom planu, ali bolje je da ne preduzimamo nikakve aktivnosti dok Merkur ne krene s direktnim hodom. Mlad Mesec u Devici takođe donosi pozitivnu energiju, a da bismo postigli efikasne ciljeve, najbolje je da sačekamo kraj meseca.

 

Uticaji planeta, ipak, neće biti jednaki za sve znakove horoskopa.

 

Ovih 5 znakova Zodijaka osetiće najveće promene na poslovnom planu i na planu novca:

 

Ovan

Priliv snažne energije, uz pun Mesec u vašem znaku, donosi vam mogućnosti za svađe, a bolje je da to iskoristite za posao. Sagledajte dobro koji su vaši ciljevi, čemu težite i da li ste na dobrom putu da postignete ciljeve. Nemojte trošiti svoje kapacitete na konflikte, jer to samo vodi u krajnjoj liniji i do gubitka novčanih sredstava.

 

Bik

Vaš vladalac Venera ponovo je u direktnom hodu, ali Jupiter kreće s retrogradniim hodom, a uticaji ovih planeta utiču na vaše finansije na pozitivan način. Moguće je da ćete dobiti povećanje plate ili napredovanje na poslovnoj poziciji. Ključno je da ne budete lenji.

 

bikovi, ako ne budete lenji, biće finansijskih i poslovnih pobeda
bikovi, ako ne budete lenji, biće finansijskih i poslovnih pobeda foto: Pru Studio/Shutterstock

Lav

Promene koje ste doživeli utiču na to da ste sve spremniji za uspehe koji slede, a to je vezano i za karijeru i za finansije. Čeka vas unapređenje i dobra karijerna ponuda, ali vodite računa o slici kojom se predstavljajte u javnosti, držite se etike i ne budite ishitreni.

 

Vaga

Direktan hod Venere i Mars u vašem znaku pomažu vam na poslovno-finansijskom planu. Možda ćete emocionalno biti malo nestabilni, ali ako se potrudite da donosite racionalne odluke, bićete na pravom putu za veliki napred u budućoj karijeri.

 

Strelac

Septembar je vaš mesec, a možete očekivati priznanje na poslu usled Sunca u Devici. Od 15. septembra je vreme za akciju i potencijalne uspehe u svim timskim projektima.

 

Bonus video

4 znaka koja će imati sreće do maja 2024.

 

makonda-tracker