proleće donosi iznenađenja

Spremite se za VELIKE PROMENE u APRILU: Stiže VELIKI STELIJUM u Biku i donosi PREOKRET (za sve znakove Zodijaka)

0

U aprilu 2024. desiće se fenomenalan događaj – ogromna grupa planeta će se okupiti u znaku Bika.

Promene nas očekuju od proleća
Promene nas očekuju od proleća foto: Shutterstock / ViDI Studio

Poslednji takav događaj dogodio se u maju 1858. iu maju 1941. Astrolog i tarot čitačica Julija Lifanova nam govori šta možemo da očekujemo i zašto sada treba da razmišljamo o planovima za proleće.


U astrologiji postoji takva stvar kao što je Stellium - to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje ceo život osobe službi ove sfere.

 

Ponekad se Stelijumi formiraju na nebu od planeta koje se prilično sporo kreću oko Zodijaka, što znači da se dešava nešto fenomenalno.

 

 

U aprilu i maju 2024. na nebu u Biku se formira Veliki Stelijum od dve planete učiteljice - Urana i Jupitera. Oba karakterišu ekspanziju i napredak, ali na različite načine.

 

Uran donosi neočekivane preokrete u životu, a Jupiter svakoj situaciji daje efekat balona. A kada se ove dve planete spoje u znak, one stvaraju tako snažan tok energije da se događaj mora dogoditi.

 

Koji će se događaji dogoditi za različite znakove zodijaka?


Ovan


Događaj se odnosi na finansije jer se Veliki Stelium pojavljuje u vašem sektoru karijere. Istovremeno, Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete da otvorite posao, da dobijete veliku sumu novca od partnera ili ćete, naprotiv, morati da date novac svom partneru (npr. razvod). Verovatan je i brak. U svakom slučaju, na kraju ćete biti u plusu - sreća će biti na vašoj strani.

Najverovatnije ćete moći istovremeno da upravljate sa dva projekta ako je u pitanju početak poslovanja.

 

Koje promene vašem znaku donosi proleće?
Koje promene vašem znaku donosi proleće?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

 

Bik


Događaj se tiče vas i vašeg odnosa sa partnerom, jer se Veliki Stelium pojavljuje u vašem znaku na osi braka i poslovne saradnje. Prvo, možete sklopiti poslovni dogovor sa osobom iz inostranstva ili će vaša tajna veza postati zvanična.

 

Što se tiče velikih dostignuća, možete napraviti ozbiljna finansijska ulaganja bilo u nekretnine ili u lični projekat. Najverovatnije ćete na ove datume imati veoma veliku sumu novca u rukama.

 

Blizanci


Događaj se tiče neke tajne koja bi mogla isplivati na površinu. Na primer, možda ćete saznati nešto o svom partneru što bi na kraju moglo dovesti do finansijskog gubitka – budite oprezni.

 

Situacija se može odnositi i na ulaganje novca u kupovinu o kojoj nećete razgovarati. To može biti nekretnina u inostranstvu ili ulaganje novca u projekat na internetu.

 

Osim toga, možete iznenada ući u tajnu vezu ispunjenu strašću. Osoba može biti vaš učitelj, neka vrsta "gurua" ili jednostavno biti u inostranstvu.

 

 

Rak


Događaj će biti vezan za vaš posao, što vas može iznenada primorati da migrirate u drugu zemlju. Grupa planeta se pojavljuje u vašem sektoru prijatelja, pa vam jedna od njih može ponuditi da se uselite kod njega za stalni boravak.

 

Takođe, situacija može da vas dramatično preokrene po pitanju vaše karijere, jer će Venera biti u vašoj kući profesije. To znači da odjednom možete postati deo ili čak voditi neku vrstu tima. Sve u svemu, događaj je koristan za vas u smislu finansija i rasta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker