tumačenje

Šta znači kad u snu vidite BROJ? Neki najavljuju da u život stiže MORE SREĆE, a pojedine nije dobro sanjati

0

Numerolozi su odavno objasnili značenje brojeva koji se javljaju u snu, a znate li koje je najpovoljnije sanjati?

brojevi koji se javljaju u snovima imaju značenje, kažu numerolozi
brojevi koji se javljaju u snovima imaju značenje, kažu numerolozifoto: Iryna Imago/Shutterstock

Jeste li ikada sanjali brojeve i zapitali se imaju li ono neko dublje značenje? Pokušavaju li brojevi nešto vam poruče o vašem životu, karijeri i zdravlju ili o budućnosti? Otkrivaju li nešto o podsvesti?


Imaju li brojevi u snovima neko skriveno značenje?


Snovi su oduvek nešto što čudi i budi radoznalost, pa nije iznenađenje ako ste nakon sanjanja brojeva bili zbunjeni i želeli da saznate nešto više.


Što se tiče nauke, psiholozi još uvek nisu dali konačan sud na ovu temu, a nema ni dovoljno naučnih istraživanja koja bi nam objasnila zbog čega nam se brojevi javljaju u snu.


Međutim, numerolozi imaju svoje viđenje...

 

Tumačenje brojeva u snovima

 

  • Šta znači kad sanjam broj 0?


Kada u snu vidite nulu, to je znak da vam stvari ne idu naruku i da, koliko god da se trudite, uvek se vraćate na početak. To znači da se krećete u krugu iz kog ne možete lako da izađete i da morate da promenite nešto da biste dobili drugačiji rezultat.

 

značenje brojeva u snu
značenje brojeva u snufoto: marekuliasz
  • Šta znači kad sanjam broj 1?

 

U ljudskom svetu, jedinica je broj veće sile, pa nije mnogo drugačije ni u snovima. Kada sanjate broj 1, to je znak liderstva i autoriteta, a može da označi i nešto novo, verovatno napredovanje na poslu ili važan kontakt s nekim. Kada se broj 1 kombinuje s drugim brojevima, može da utiče na njihovo značanje, kažu numerolozi, jer je vrlo snažna brojka koja ukazuje na novi početak.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 2?

 

Ponekad nije dobar znak videti broj 2 u snu, jer označava nečastivu vezu s nekim ko bi mogao da vam naškodi. Može da ukaže i na razdvajanje od nekoga ili nečega od čega ste očekivali samo dobro.


S druge strane, dvoja ukazuje na snažnu vezu s Bogom za vernike, pa može da znači da je vreme da razmislite o tome kako se ophodite prema drugima i da treba da zračite pozitivnijom energijom.

 

Dvojka predstavlja zajedništvo, partnerstvo i može da bude znak da morate da zastanete na pola puta. Ako vidite više dvojki u snu, to je znak da ste u ljubavi pronašli harmoniju ili vam to predstoji.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 3?

 

Trojka u snovima simbolizuje završetak, da je nešto potpuno i božanski. Ako je vidite, znači da treba da stvarate i pucate na visoko, da nikako ne organičavate očekivanja. Nema sramote u neuspehu, samo u nepokušavanju.


Kad u snu vidite broj 3, univerzum vam poručuje da izađete iz zone udobnosti i uradite nešto neuobičajeno. Ponekad, međutim, može da označi da imate posla s opasnim ljudima koji mogu da vas povrede.

 

broj 3 je numerološki veoma moćan
broj 3 je numerološki veoma moćanfoto: Berk Ozel/Shutterstock
  • Šta znači kad sanjam broj 4?

 

Četvorka je znak stvaranja i znači da je kosmos uz vas. Kada je vidite u snu, znači da morate da budete marljiviji i da ćete sigurno od toga dobiti nešto.
Ovaj broj predstavlja snagu i potporu, pokazuje da sve ide onako kako bi trebalo, pa morate ostati na putu kojim idete.


Kada vidite broj 4, to znači da ste odgovorni i ljudi vam veruju.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 5?

 

Sanjanje broja 5 znači da vam je život spokojan u tom trenutku. Međutim, to je i znak da nešto morate da promenite kako ne biste zagazili u monotoniju.
Petica pokazuje da vam je potrebno malo avanture, eksperimentisanja i hrabrosti, potrage za novim znanjima i iskustvima.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 6?

 

Šestica simboliše odgovornost i brigu, fokusira se na ljubav, porodicu i zajedništvo.


Kada vam se ovaj broj ponavlja u snovima, to je znak da morate da provedete više vremena sa svojim bližnjima, koliko god obaveza imali.


Šestica je povezana i sa saosećanjem i skromnošću, a ponekad označava i nerealna očekivanja, u zavisnosti od konteksta sna.

 

značenje broja 6 u snovima je vrlo moćno
značenje broja 6 u snovima je vrlo moćnofoto: Studio.G photography/Shutterstock
  • Šta znači kad sanjam broj 7?

 

Misteriozni broj 7 predstavlja odmor i ispunjenje, a znak je da je duša zadovoljna i u miru, često i finansijski i privatno.


Kada se javi u snu, to može biti pokazatelj da ste na dobrom putu i da treba da nastavite da slušate svoj unutrašnji glas.


Međutim, to je i vreme da razmislite o svojim osećanjima i emocijama, da biste mogli da izgradite nešto savršeno.


Numerolozi savetuju da se, ako sanjate sedmicu, bavite nečim kreativnim.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 8?

 

Osmica označava slobodu i spasenje i znak je da treba da radite ono što želite, ali da budete vrlo oprezni.


Ako vidite u snu broj 8, on je podsetnik da morate više da se oslonite na svoj instinkt da biste brže postigli uspeh.

 

  • Šta znači kad sanjam broj 9?

 

Imate li ponekad osećaj da su oko vas nevidljiva bića? Numerolozi kažu da broj 9 predstavlja upravo to i da nas njime štite anđeli čuvari, kao i da devetka u snovima znači da samo što nismo otključali novu životnu fazu.


Međutim, da biste do nje došli, morate odbaciti sve staro i opterećujuće, kao i da se ne prepustite strahu.

 

Numerologija otkriva značenje brojeva koje sanjamo
Numerologija otkriva značenje brojeva koje sanjamofoto: Dzhulbee/Shutterstock
  • Šta znači kad sanjam broj 10?

 

Ovaj broj znak je novih početaka, a često označava i sreću i da ćemo uskoro početi da vidimo stvari u svojim životima iz nove perspektive.


Može da predstavlja da nas čeka pozitivan ishod i, u zavisnosti od konteksta zna, pokazuje da se vrtimo u krugu iz kog bismo mogli da izađemo uskoro.

 

BONUS VIDEO

Numerolog: Biće haos u godini Sedmice, a tajne će izlaziti na videlo

 

makonda-tracker