astro prognoze

Ribe, OBAVEZNO pripazite s kim delite svoje planove: FINANSIJSKI mesečni horoskop za septembar (za svaki znak) Zodijaka

0

Proverite svoje mesečne astro prognoze na planu novca i posla u septembru

koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?
koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?foto: fizkes/Shutterstock

Šta vam horoskop donosi u septembru?

 

Ovan

 

Ovan treba da povede računa i unese oprez u svoj posao i uopšteno karijerni put. Ne misle vam svi dobro i previše poverenja u pogrešne ljude moglo bi da dovede do gubitka novca.

 

Bik

 

Ne ulažite novac u ovom periodu u kupovinu i uopšteno popravke i renoviranja. Poveravajte svoje poslovne planove samo onima kojim verujete. Ključ finansijskih uspeha je kompromis. Ne trošite previše novca.

 

Blizanci

 

Budite odgovorni kad je u pitanju novac, pa nemojte nužna plaćanja odgađati za kasnije. Rešavate nakupljene finansijske probleme, a moguće je ojačavanje pozicije na poslu, kao i novi izvor prihoda.

 

Rak

 

Rakovima će put do uspeha biti prokrčen ako se oslobode negativnosti i bez odlaganja se posvete započinjanju novog posla. Imate dobru priliku za poslovno putovanje. Ne donosite naprečac odluke.

 

rakovi, put do finansijskog uspeha će biti lakše ako se oslobodite negativnosti
rakovi, put do finansijskog uspeha će biti lakše ako se oslobodite negativnostifoto: Pru Studio/Shutterstock

Lav

 

Budite kritičniji prema sebi, a ujedno se i rešavajte svega što vas ometa na poslovnom putu. Posvetite se sebi i definišite plan za dalje, a to će vam pomoći i na novčanom planu. Novi odgovorniji posao donosi vam i jaču zaradu.

 

Devica

 

Aktiviranje na poslovnom planu će uroditi plodom, a nove prilike za posao vam stižu uz širenje kontakata i poznanstava. Materijalno stanje zavisiće od dobre strategije, pa ne žurite, jer ste na dobrom putu za pozitivne promene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker