iskoristiti njegov uticaj

Stiže nam MLAD MESEC u Devici: Lavovi će morati da se pozabave trošenjem novca, a šta donosi ostalim znakovima?

0

Bizanci će biti maksimalno opušteni, ali to nije slučaj sa većinom znakova 

Kako će mlad Mesec u Devici uticati na sve znakove Zodijaka?
Kako će mlad Mesec u Devici uticati na sve znakove Zodijaka?foto: Shutterstock / IgorZh

Skoro svakog meseca, mesec dobija novi početak, praznu listu, ponovno rođenje, kada postane mlad mesec. Ova lunacija se dešava kada se Mesec kreće zajedno sa Suncem tako da se čini nevidljivim sa Zemlje.

 

U astrologiji, mlad mesec je preteča promene koja nudi trenutak da se nove ideje i mogućnosti ispolje. A u smislu samousavršavanja, mlad mesec u Devici je jedna od najmoćnijih lunarnih prilika koje moramo iskoristimo za ostvarenje svojih planova.

 

Septembar 2023. novi Mlad mesec u promenljivoj Devici stiže 14. septembra. 

 

Kako će septembarski mlad Mesec u Devici uticati na sve znakove Zodijaka?

 

Ovan


S jedne strane, mlad mesec u Devici vas gura da reorganizujete svoje prioritete i unesete red u svoj prostor. S druge strane, traži od vas da preuzmete odgovornost za svoje opšte zdravlje i dobrobit. Odličan je trenutak za stvaranje granica.

 

Bik


Mladi Mesec Devici daje energiju u kreativnom i romantičnom sektoru.  Usredsredite se na uključivanje nekih svojih umetničkih poriva u svoje rituale nege o sebi. Zapamtite da vas prošlost ne definiše. Šta god da je dobro za vašu dušu, nastavite da ga negujete. Vaše nove kreativne rutine će podstaći vaše strasti i inspirisati vaše sledeće putovanje.

 

Kako će mlad Mesec u Devici uticati na Blizance?
Kako će mlad Mesec u Devici uticati na Blizance?foto: Fortis Design/Shutterstock

 

Blizanci 


Trenutno je mirno vreme za vas i stvari mogu čak izgledati veoma relaksirajuće. To je zato što se mesec seli u vašu četvrtu kuću porodice i doma, što vas podstiče da razmislite o tome šta vam je potrebno da biste se osećali sigurno i bezbedno. 

 

Rak 


U ovom periodu Rakovi treba dva puta da razmisle pre nego što povuku važne poteze. Još uvek postoji uticaj retrogradnog Merkura, tako da je sada važnije nego ikada da razmišljate logično i izbegavate da budete preterano kritični prema drugima. 

 

 

Lav


Mlad Mesec vas tera da se pozabavite svojim navikama trošenja novca, ali vas takođe podseća na vaše samopoštovanje. Osvrnite se na svoj budžet i uspostavite finansijske granice — to raskošno podno ogledalo koje ste videli na TikToku može da sačeka. Budite zahvalni i na tome što imate, jer imate sasvim dovoljno.

 

Devica


Ova lunacija je super transformativna za Device. Sada je vreme da sve planove, otkrića, osećanja i nade sprovedete u delo. Ipak, pazite, loše navike vas mogu sputati. Obratite pažnju na ono čime ste opsednuti i o čemu previše razmišljate, i „umesto toga, zapamtite da stvari treba da budu što  jednostavnije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker