obazrivo

Pred njima su TEŠKI TRENUCI u ljubavi: Pripradnici ova 3 znaka krajem novembra treba da se pripreme za pravi BRODOLOM

0

Ako verujete u horoskop ovo vam se možda neće dopasti

foto: Shutterstock / Voyagerix
foto: Shutterstock / Voyagerix

Kraj novembra za pojedine pripadnike Zodijaka doneće nepovoljne prilike na ljubavnom planu.

 

Ipak, neće svi biti pod negativnim uticajem zvezda. Proverite da li ste među njima.

Kraj novembra donosi za tri horoskopska znaka i kraj komplikovanih odnosa. Svog partnera počeće da gledaju drugim očima i raskid veze je neminovan.

 

Devica

 

Već duže vreme Device razmišljaju o svojoj emotivnoj vezi i svesne su činjenica da ih ta veza guši. Kraj nedelje donosi i kraj problematičnog odnosa na buran način, te od tog trenutka kreće novo poglavlje u njihovim životima.

 

Lav

 

Duševni i emotivni mir nešto je što Lavovima treba već neko vreme. To trenutno nemaju zbog svojih partnera i zbog toga pate. Dosad se nisu usudili da načine važan korak ka prekidu veze, ali postalo je neizdrživo, te će kraj nedelje biti nova stranica u životu koju će okrenuti.

 

Odbijanje, Poljubac, Raskid, Neuzvraćena ljubav
foto: Antonio Guillem/Shutterstock

 

Vodolija

 

Turbulentan ljubavni život vam u poslednje vreme zadaje glavobolje. Više vam se ne da da vodite takav način života i želite stabilnost na ljubavnom planu. Veza vam trenutno ne odgovara i osoba za koju ste milisli da je savršena za vas - upravo je ono suprotno. Shvatili ste da je vreme za promenu i ne libite se da preduzmete sve što je potrebno da ponovo budete srećni, piše Stori.hr. 

 

 

makonda-tracker