NOVČANI horoskop za DECEMBAR 2022.: Bikovi treba da štede, Škorpijama se smeši sreća

0

Svi s nestrpljenjem isčekujemo decembar... Proverite kakvi ćete biti na polju finansija u poslednjem mesecu ove godine 

foto: Shutterstock / Ground Picture
foto: Shutterstock / Ground Picture

Finansijska situacija za pojedine znakove Zodijaka mogla bi da se iskomplikuje, jer su pred njima neplanirani izdaci. Ipak, ima i onih kojima će se sreća osmehnuti.

 

Proverite šta su vam zvezde spremile i dobro se zabavite uz najnoviju astro prognozu za sve znake horoskopa.

 

Ovan

 

U decembru će retrogradni Mars biti u sekstilu sa Hironom, što će malo usporiti impulsivnog Ovna, ali će to igrati pozitivnu ulogu u upravljanju novcem. Promišljene i dugo planirane kupovine biće najuspešnije. Pored poželjnih nabavki, povoljan je period za trošenje na putovanja. Takođe, u ovom mesecu je dobro da se posvetite popravkama automobila i stvarima u kući. Uložite u svoje zdravlje, posebno u rekreaciju, piše Sensa.

 

Bik

 

Venera u Jarcu u sekstilu je sa Saturnom od 2. decembra i može usporiti finansijske tokove rođenima u Biku. Očekuju vas samopouzdanje i postojanost. Ipak, razumna ušteda može vam donet veći uspeh. U prvoj polovini decembra period je povoljan za opemanje kuće i kupovinu nameštaja. Harmonizacije prostora može se povoljno odraziti i na odnose.

 

 

Blizanci

 

Decembar će za Blizance biti period smirenosti i stabilnosti, posebno u finansijskoj sferi. U prvoj polovini meseca horoskop ne preporučuje donošenje kardinalnih odluka vezanih za novac i velikih finansijskih transakcija. Od 6. do 10. decembra Merkur kreira kvadrat sa Jupiterom, što će otežati velike transakcije na poslu. Ostatak vremena Blizanci su osigurani od rizika i kašnjenja u poslovanju. Najuspešnije će biti kupovine vezane za savremene tehnologije.

 

Rak

 

U decembru će Rakove brige oko finansija biti uveliko preuveličane. U teškim okolnostima ne treba gubiti optimizam. Očekuju vas prijatna novogodišnja novčana iznenađenja. Finansijska podrška je moguća čak i kada vam situaciji izgleda beznadežno. Dva idealna perioda za kupovinu u decembru pomoći će Raku da se oraspoloži. Od 5. do 7. decembra je najbolje vreme za kupovinu aparata i nameštaja, a od 24. do 29. decembra su dobri dani za kupovinu odeće, nakita i novogodišnjih poklona za najmilije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker