da li ste znali?

Samosvesne, koketne, vedre, RATNICE: 3 horoskopska znaka u kojima su rođene prave OSVAJAČICE

0

Ukoliko ste se pitale koje osobine astrolozi smatraju kao najpoželjnije kod zodijaka, mi vam donosimo odgovore.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neretko možemo čuti kako astrolozi govore o karakteristikama znakova, njihovim afinitetima i magnetizmu koji je prosto predosređen. Poznato nam je da se neki znakovi sudbinski pronađu, a da li ste znali koje dame su posebne kada je reč o ljubavnim odnosima, majčinstvu, karijeri i međuljudskim odnosima?

 

Kako planete kažu one su pune ljubavi, pažnje, saosećanja i harizme koja se ne može opisati.

 

1. Bik 

 

Žene rođene u znaku bika su veoma zavodljive, samosvesne, kreativne i zaštitnički nastrojene prema ljudima koje vole, a porodica i sigurnost na svim životnim nivoima im je od posebnog značaja. Po mišljenju muškaraca one su veoma šarmantne i osvajaju već nakon prvog razgovora, kako svojom specifičnošću i inteligencijom, tako i unikatnom lepotom.

 

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

 

2. Vaga

 

Dame rođene u ovom znaku su neverovatno vedre, koketne, spretne i poslovno nenadmašive, ali isto tako dva puta mere, jednom seku kada je reč od ljubavnim odnosima i poslovnim projektima. Suprotan pol ih posmatra sa velikim poštovanjem i divljenjem, a čak i kada ostanu bez stabilnih prihoda, one će za tren obezbediti svoju porodicu, jer im nije strano da se angažuju na više polja, zarad opšteg prosperiteta.

 

Žena, Posao, Horoskop
foto: Shutterstock/simona pilolla 2

 

3. Lav

 

Ove jake, hrabre, neposredne žene nikada ne pate od manjka samopouzdanja i negativnih misli, a njihova volja za životom i poriv da obezbede ljude koje vole navodi ih da ruše sve pred sobom, kako bi ostvarile cilj. Krasi ih lepota, mističnost, široki osmeh, te važe za jedne od najprivlačnijih dama zodijaka. Kada se ostvare kao majke, taj segment života postaje prioritetan, ali ni karijera neće trpeti, jer lavice mogu sve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker