koga čeka velika ljubav?

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za DECEMBAR 2022.: Blizance očekuje erupcija STARASTI, Rakovi će reći ZBOGOM partneru

0

Bilo da ste zaljubljeni ili tražite srodnu dušu decembar je mesec kada se dešava magija. Pogledajte šta kažu zvezde - ko će u mesecu pred nama uživatiu u ljubavi, a ko bi mogao u Novu godinu da uplovi sam...

foto: Shutterstock / GaudiLab
foto: Shutterstock / GaudiLab

Pred nama je jedan od najromantičnijih meseci. Veliki broj ljubavi dešava se baš tokom zime, a novogodišnji praznici su vreme kada postoji velika verovatnoća da će pripadnici pojedinih znakova Zodijaka uspeti da pronađu svoju srodnu dušu.

 

Ovo je astrološka prognoza za sve pripadnike horoskopa. Proverite kakva sudbina vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

 

 

Ovan

 

Romantični Ovan će imati želju da započne vezu, međutim, spolja se to neće manifestovati ni na koji način. Predstavnike ovog horoskopskog znaka su romantični i emotivni, može lako da ih dotaknu sentimentalne scene iz filma ili nečije priče, ali će delovati kao da su malo lenji da se upoznaju i komuniciraju. Sve se radi o retrogradnom kretanju Marsa, planete zaštitnika Ovna. Produktivan početak meseca može biti praćen padom na kraju, pa će predstavnici vatrene stihije želeti mir, piše Sensa.

 

Bik

 

Sanjivi Bik bi u decembru mogao da doživi neke potrese u svojim vezama, ali sada je vreme da se opuste i analiziraju šta se zaista dogodilo. Vreme je da se zapitate šta tačno želite od partnera i koje korake treba preduzeti da biste postigli harmoniju u zajednici. Uzemljenje će koristiti ovom horoskopskom znaku. Pored ljubavnih problema, Bik će morati da reši i finansijske probleme. Verovatno postoji nešto što će biti važno da završite, a od 20. decembra biće odlična prilika da pokažete veštinu rešavanja novčanih stvari kako biste samouvereno dočekali narednu godinu. U svakom slučaju, srce će vam reći pravi put.

 

Blizanci

 

Blizance očekuje pravi vrtlog strasti. U decembru predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuje mnogo poziva, poruka i reči. Na horizontu će se iznenada pojaviti svakakve nekadašnje strasti, ali na vama je da im posvetite vreme ili ne. Biće mnogo izbora, tako da vam definitivno neće biti dosadno. Pored toga, ovaj znak Zodijaka očekuju nova obećavajuća poznanstva i putovanja. Blizanci će se osećati najbolje. Njihova nezadrživa energija i šarm iznenadiće druge.

 

Rak

 

Rakovi će morati da revidiraju odnose kako bi shvatili ko daje pozitivnu energiju, a ko, naprotiv, oduzima resurse. Verovatno ćete morati da se oprostite sa nekim, ali ne treba da brinete: sve će imati koristi. Već posle 10. decembra, predstavnici ovog vodenog znaka Zodijaka doživeće radost komunikacije sa partnerom ili flertovanja sa obožavateljima. Generalno, decembar će biti dobro vreme za opuštanje i punjenje pozitivnom energijom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker