Otkrivamo

Na polovini smo godine, da li primećujete promene? Svi muški planovi na ljubavnom polju

0

Novogodišnje odluke, želje... I muškarci to čine. Šta su isplanirali da urade na polju ljubavi tokom ove godine saznajte ovde!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Želim ponovno biti onaj dobar stari romantičar. Bio sam jako romantičan na početku svoje veze, ali s devojkom sam već šest godina i nakon nekog vremena stvari jednostavno postanu dosadne. Opet ću početi da se trudim", Ivan (29).

Zauvek se opraštamo od navike sedenja za kompjuterom jednom kad dođemo kući, osim ako je nešto stvarno hitno. Pokušavamo da koristimo telefone što je manje moguće i oboje radimo u firmama u kojoj ne prestaju pristizati poruke i nakon radnog vremena, pa mislimo kako je ovo korak u pravom smeru", Aleksa (28).

Prestajem da se fokusiram na negativne stvari u vezi. Imam tendenciju da raskinem s devojkom nakon nekoliko dejtova zato što se uvek uverim da stvar iz nekog razloga neće funkcionisati i to na meni definitivno ostavlja trag. Mislim da je vreme da se malo oslobodim", Pavle (26).

Ovo je nešto na čemu radim već neko vreme, ali moram prestati konstantno prekidati svoju devojku dok priča. Moram sebi neprestano da govorim da moram saslušati sve šta ona ima da mi kaže pre nego što red dođe na mene" Kosta (27).

Moja odluka je da postanem tata. Dobro, to je odluka moje devojke i mene. Ne mogu je ostvariti bez nje", Luka (29).

Vreme je da svog muškarca stavite na test: Da li ste se udali za onog pravog? (FOTO)

Ne znam da li je ovo ono što tražite, ali moram prestati biti takav papučar sa svojom verenicom i dopuštati joj da sve bude po njenom. Nije ona kriva niti se ponaša agresivno, nego mi je ponekad lakše složiti se nego razmisliti o tome s čime se slažem. Ponekad previše pažnje posvećujem ugađajući drugima", Teodor (28).

Manje dodirivanja u javnosti. Navodno je nekim ljudima zbog nas jako neugodno", Bogdan (26).

Ovo će zvučati užasno jadno, ali devojka i ja smo odlučili da se pridržavamo one 'ne idi u krevet ljut'. Često se svađamo zbog gluposti. Mislim da u tome jednostavno uživamo, ali sad se brinemo da svaku svađu i rešimo pre spavanja", Nikola (28).

Nismo to smatrali odlukom koju treba da donesemo u 2017. godini, ali oboje smo se složili kako je vreme da prestanemo da se žalimo oko stvari na poslu. Oboje dobijemo oko dva minuta vremena da kažemo šta moramo i nakon toga smo gotovi. Složili smo se kako to nije nešto na šta vredi trošiti energiju", Marko (27).

Dosta je bilo Netfliksa. Previše vremena trošimo sedeći i gledajući televiziju. Ipak, mislim da je ovo odluka koja će trajati otprilike nedelju dana", Petar (28).

makonda-tracker