iznenadićete se

Vikend horoskop od 25. do 28. novembra: Škorpije će moći da napune novčanik, Blizancima je preko potreban odmor

0

Ako je suditi prema horoskopu pred nama je jedan uzbudljiv vikend

foto: Shutterstock/wavebreakmedia
foto: Shutterstock/wavebreakmedia

Mesec u znaku Strelca donosi izobilje pozitivnih vibracija. Mesec se udružuje sa Venerom, planetom ljubavi i Merkurom, planetom komunikacije koja je takođe u znaku Strelca, kao i sa Saturnom u Vodoliji.

 

Ovaj spoj planeta podstiče vas da se povežete sa slobodnim ljudima, da uživate u lepim trenucima, uz dobru hranu, muziku i puno smeha, piše Sensa.

 

U prvim satima petka možete se osećati umorno i iscrpljeno, ali, srećom, Mesec će kasnije u toku dana preći u prizemnog Jarca i smiriti stvari. Tokom vikenda Mesec će preći u Vodoliju, što donosi avanture, uzbuđenja i nove radosti.

 

 

Ovan

 

Saosećanje i zahvalnost su na prvom mestu za vas ovog vikenda jer ste ohrabreni da vodite svojim primerom. U međuvremenu, brzo putovanje van grada može biti osvežavajuće.

 

Bik

 

Imaćete potrebu da ovog vikenda pomognete drugima. Možda ćete volontirati ili donirati. Držati otvoren um; ako probate nešto novo, verovatno ćete uživati.

 

 

Blizanci

 

Mogli biste biti prilično zauzeti ovog vikenda dok obilazite prijatelje i porodicu. Ipak, pokušajte da se ne iscrpite. Savršeno je u redu ako samo želite da se opustite i odmorite.

 

Rak

 

Ako vam dolaze gosti ili imate važan događaj ove nedelje, pokušajte da se ne opterećujete. Možda bi bilo bolje da zatražite od nekoga pomoć. Neki bliski ljudi će od srca želeti da vam izađu u susret.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker