PRIPREMITE SE

Obratite pažnju, 25. oktobra stiže CRNI MESEC: Ova 3 znaka posebno treba da se čuvaju jer mogu da dobiju OTKAZ

0

O pomračenju sunca se mnogo govori prethodnih dana, a evo kako će ono uticati na pojedine znake Zodijaka

foto: Shutterstock / AstroStar
foto: Shutterstock / AstroStar

Kraj oktobra meseca donosi nam brojne izazove, a pojedini znaci horoskopa bi trebali da se paze kada je posao u pitanju.

 

Ukoliko se na vreme pripreme sve će se dobro završiti, ali je važno da ostanu hladne glave i da ne donose odluke na prečac. 

 

 

Evo o kojim znakovima je reč:

 

Rak

 

Za Rakove 25. oktobar će biti dan kada će doneti važne odluke koje se odnose na njihov posao. Neki pripadnici ovog znaka će naći novi posao, a drugi će, naprotiv, ostati bez onog koji već imaju.

 

Bilo kako bilo za sve će ovo biti pomak na bolje i korak koji naprave nakon ove odluke biće korak ka novoj, lepšoj budućnosti. 

 

Škorpije

 

U periodu koji je pred nama, a naročito ovog 25. oktobra Škorpije očekuju novčani problemi. Savet svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka jeste da provere sve svoje kartice i lozinke.

 

nervozna žena, Nervoza, žena, horoskop, plavuša, posao
foto: Shutterstock

 

Ovo nije pogodan trenutak da se ulaže novac u nove investicije, a oprezni treba da budete i sa onima u koje ste već ušli, jer mogu da se neslavno završe. Od toga vam zavisi egzistencija, zato pametno i ne donosite odluke na prečac.

 

Lav

 

Svi Lavovi u ovom periodu treba da budu spremni na to da se stvari neće odvijati onako kako su oni zamislili. Neprijatna iznenađenja mogu da dođu čak i od članova porodice.

 

U njihovim životima doćiće do promena koje mogu da utiču na celokupan život i sve ono što su godinama gradili. U ovom periodu savetuje se da se suzdrže od rasprave, naročito sa kolegama, jer će ovog puta oni biti ti koji će izvući deblji kraj. 

 

 

 

makonda-tracker