zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra: Rak će se iznenaditi i razočarati, a Vodolija bi mogla da izgubi sav novac

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Helena Green/Shutterstock
foto: Helena Green/Shutterstock

Ovan

 

Ove nedelje ćete morati da preispitate svoje obaveze i planove. Možda će biti potrebno da promenite svoj raspored kako biste bili produktivniji ili da promenite neke loše navike. Ne dozvolite da vas pogađaju kritike. Konstruktivne uvažite, iskoriste da naučite nešto, a zlonamerne zaboravite. Posvetite više vremena svom zdravlju i odmoru.

 

Bik

 

Glavna tema ove nedelje biće ljubavni odnosi. Možda osećate da se u vašem ličnom životu dešavaju čudne promene. S jedne strane, činiće vam se da je došlo vreme da formalizujete odnos sa voljenom osobom. S druge strane, sumnjate da je partner sposoban da finansijski obezbedi porodicu. Astrolozi savetuju da finansijska pitanja ne potežete danas jer će dovesti do sukoba.

Blizanci

 

Fokus će biti na porodičnom životu i uređenju doma u skladu sa pravilima feng šuija. Ako živite sa roditeljima, teško ćete izbeći napete ili konfliktne situacije koje su uobičajene u domačinstvima u kojima živi više generacija. Pokušajte da napravite kompromis i da učinite nešto što će koristiti svima.

 

Rak

 

Ove nedelje čekaju vas putovanja I upoznavanje mnogo ljudi. Biće vam zanimljivo da komunicirate, širite svoje vidike I iskustva. Možda će do vas stići glasine koje će vas iznenaditi. Možda ćete se razočarati u nekoga koga poznajete. Međutim, biće i mnogo pozitivnih, radosnih trenutaka. Oni koji na putovanje odlaze sami, imaju šansu da upoznaju ljubav svog života.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker