jeste li među njima?

Procvat na poslu, nove prilike i MNOGO STRASTI! 5 znakova kojima će vladavina Škorpije doneti SREĆU KOJU NISU NI SLUTILI

0

Uskoro počinje sezona Škorpije, a period pred nama obeležiće i dva astrološka događaja koji mogu značajno da odrede tok sudbine

foto: Tatyana Volkova/Shutterstock
foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Od 23. oktobra do 23. novembra Sunce će biti u polju Škorpije, a njena vladavina doneće mnoge transformacije, posebno zahvaljujući pomračenju Sunca u ovom znaku.


Baš 25. oktobra, na dan kad pomračenje nastupi, dogodiće se i mlad mesec u Škorpiji, pa se energija ovog znaka intenzivira. Ipak, pet znakova će osetiti najviše blagodeti od ovog tranzita.

 

  • Škorpija


Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najsnažnije sijati i osetiti svu moć Sunca u Škorpiji. Očekujte da ćete uspostaviti balans na mnogim poljima, naročito nakon što prođu mlad mesec i pomračenje Sunca, a energije će se pravilno rasporediti i omogućiti vam opšti procvat. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu od mogućnosti koja vam se otvori.

 

Šuma, Lutanje, Astrologija, Sunce, Priroda, Sudbina, Mistično, Misterija, Psihologija, Podvest, Snovi, San
foto: Stereo Lights/Shutterstock
  • Bik

 

Ljubavno polje posebno je aktivno nakon ulaska Sunca u Škorpiju, a biće mnogo prilika za flert, neobavezan ili onaj koji obećava ljubav. Bikovi se konačno prepuštaju strastima i ljubavi, nakon perioda samovanja ili otuđenja.
I ne samo to – od ruke će vam ići i na poslu, pa se ne plašite da otvoreno predočite svoje ideje.

 

  • Devica

 

S Devicama je uvek sve u znaku discipline, rada i požrtvovanosti, a ova jesen donosi vam nagradu. S početkom sezone vladavine Škorpije, otvoriće vam se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke: posao, nova ljubav ili prijateljstvo, poseta mestu na kom ranije niste bili.
Sve će ići u vašu korist!

 

  • Ribe

 

Transformacija i lični razvoj obeležiće vladavinu Škorpije za pripadnike ovog znaka. Osobe rođene u drugoj polovini februara i prvoj polovini marta svega će imati u izobilju, naročito nove i sveže energije, što možete da potpomognete tako što ćete se rešiti stare – vreme je da oprostite, pozdravite se, odbacite ono što vam ne treba.

 

Astrologija, Ljubav
foto: Love Solutions/Shutterstock
  • Jarac

 

Ovaj period će vas izvući iz ljušture i odvesti u društvo. Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću, koja se odnosi na prijateljstvo. Bez obzira na to je li u pitanju druženje s kolegama, susreti sa starim prijateljima ili sigurna luka onih s kojima inače najradije provodite vreme, ovi trenuci će vam značiti da pojačate svoju pozitivnu energiju i napunite baterije.


Ovo će prilika za relaksaciju, ali i nova saznanja i iskustva, pa ni slučajno ne propuštajte priliku da se povežete s drugima.

 

 

makonda-tracker