astro prognoza

Nekoga udara nestašica, a nekog protresa STRAST! MLAD MESEC U ŠKORPIJI donosi mnogo promena svim horoskopskim znakovima

0

Nova lunarna faza poklopiće se u oktobru s pomračenjem Sunca, što bi moglo da podstakne značajne transformacije

foto: Zolotarevs/Shutterstock
foto: Zolotarevs/Shutterstock

Mlad mesec – duhovno "restovavnje" i novi početak. U oktobru, on će nastupiti 25. oktobra, a prva lunarna faza, koja donosi važne promene, u oktobru će biti u znaku Škorpije. To je samo po sebi krupno, ali ovog puta imamo i jedan dodatak: pomračenje Sunca, što donosi svojevrstan vrtlog emocija i skrivenih tajni.


S obzirom na to da će Mesec biti u Škorpionu, on pruža senzualnu vibraciju, zrelost, intrige i misteriju. Očekujte da će naredni period pojačati ranjivost, a astrolozi ističu da ovaj mlad mesec nije povoljan za manisfestovanje i planiranje.

 

U kombinaciji s pomračenjem Sunca, mlad mesec u Škorpiji "imaće efekat kao duhovni nestanak struje", kaže astrološkinja Desire Robi Antila.


Pomračenje Sunca čini ili da se osećate poremeno ili vam je sve kristalno jasno, što zavisi od vašeg znaka i on tranzita koji se odigravaju – kaže ona.

 

  • Kako će mlad mesec u Škorpiji od 25. oktobra uticati na sve horoskopske znakove?

 

Mlad mesec
foto: Shutterstock / FOTOKITA
  • Ovan


Stižu velike transformacije, a ovo je vreme kada će konačno naučiti da ostavite prošlost iza sebe. Zlopamtila će smanjiti ovu svoju karakteristiku, lakše će vam biti da bacite stare predmete koji vam nisu korisni i zatrpavaju prostor i blokiraju energiju. To je uvek korisno, ali iskoristite ovo da promislite o sebi samima i budete ranjiviji, jer ne mora sve da bude u vašoj kontroli.

 

  • Bik

 

Mesec u Škorpiji vas podstiče da učite više o sebi i svojim važnim vezama s drugima. Jesu li vaše potrebe zadovoljene ili stavljate uvek tuđe ispred svojih? Ovo bi mogao da bude ili početak kraja ili početak novog poglavlja – uglavnom, sprema se nešto krupno!

 

  • Blizanci

 

Turbulencije tokom pomračenja Sunca prodrmaće i vaše temelje, Blizanci! Možete naići na poteškoće koje će vam poremetiti svakodnevicu, rituale, sve ono što čini da se osećate stabilno. Ovo je momenat kada morate da prihvatite da nije na vama da sve radite sami i da se ponekad oslonite na druge. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

 

  • Rak

 

Pomračenje će rasplamsati vaše umetničke tendencije. Konačno ćete završiti nešto što ste dugo odlagali, ali ne bilo kakvi. Izaći ćete iz ustaljenog šablona i pokazati da ste sposobni za mnogo više nego što ste verovali.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker