Stiže nam PUN KRVAVI MESEC i donosi velika iznenađenja: Dva znaka očekuje FIJASKO, a ostale ogroman USPEH

0

Jedan od najvažnijih astroloških događaja stiže nam 9. oktobra i donosi promene koje će uticati na sve pripadnike Zodijaka 

foto: Shutterstockock / chatnara
foto: Shutterstockock / chatnara

Pun Mesec u Ovnu koji uskoro dolazi mnogi zovu i "krvavi Mesec" zbog specifične boje koju dobija usled pomračenja.

 

Tokom ovog perioda možete osetiti duboki osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Desiće se promene na emocionalnom i duhovnom polju. Neki će osetiti blagostanje, ali ima i onih za koje će ovo biti izuzetno težak period. 

 

 

Pun Mesec će Ribama i Vodolijama doneti mnoge probleme, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima.

 

Ribe

 

U periodu krvavog Meseca najviše će biti pogođene Ribe. Njihove finasije će biti vrlo ugrožene. Kasniće im plata, izostaće prilivi koje su željno već dugo isčekivali, a treba da budu obazrivi i kada su kazne u pitanju. 

 

Ovo će biti period u kome vas svakako očekuju veliki rashodi i nenadani troškovi. Takođe, očekujte sukobe i svađe sa bliskim ljudima, rođacima, partnerom, svojom decom... Budite vrlo oprezni u svojim izjavama i postupcima, biće teško povratiti mir.

 

PMS, Predmenstrualni sindrom, Predmenstrualni disforični poremećaj, PMDD, Depresija, Tuga
foto: Shutterstock

 

Vodolija

 

Period krvavog meseca može da zakomlikuje sve u  vezi papirologije, administracije i dokumenata. Sada je moguće da se zagube važni papiri, pa vodite računa gde ih držite. 

 

Može se desiti da nemate vozačku dozvolu kada vas zaustavi policija. U svakom slučaju, izvesno je da vas očekuju problemi sa dokumentima ili važnim papirima i ugovorima. Takođe, ovo je period tokom kog ćete biti izrazito uznemireni i u kome će vam se većina planova izjaloviti.

 

 

 

makonda-tracker