čeka vas avantura

Usred leta vas čeka SUDBINSKI susret: 5 horoskopskih znakova će upoznati SRODNU DUŠU u avgustu

0

Ako ste mislili da treba da dignete ruke od svega, prevarili ste se...

foto: Frolova_Elena/Shutterstock
foto: Frolova_Elena/Shutterstock

 

Ako ste mislila da više nema čemu da se nadate, grešite! Upoznaćete ljubav svog života upravo u avgustu. 

 

Strelac

 

Sugurno ćete sresti osobu sa kojom ćete odmah pronaći zajednički jezik i nesumnjivo je to da ćete se osmah osetiti voljeno i prepustićete se hemiji koja struji između vas. Potrebno je samo da pratite znakove kraj puta jer ćete tu osobu sresti slučajno na ulici, u pekari, prodavnici, odnosno na mestiva na kojima se i ne nadate. 

 

Rak

 

Ako ste oduvek plašili da upoznate nekoga novog ovo je sada trenutak da se opustite i da uplovite u neku novu romansu koja će vam se desiti u avgustu. Ako se ne prepustite situacijama koje vas očekuju vrlo verovatno ćete propustiti šansu da pupoznate srodni dušu. 

 

Škorpija

 

Osobe rođene u ovom znaku će imati mnogo nedoumica što se tiče prilika koje treba iskoristiti i onih koje samo treba dobro usidriti. U takvoj situaciji oni će zapravo potencijalno bti u problemu jer neće prepoznati one znakove kraj puta koji mogu da im znače. Astrolozi savetuju da Škorpije ipak treba da dobro razmisle o svojim odlukama tokom avgusta jer većina njih je, kako kažu u odnosima koji nisu baš najbolji za njih. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Bik

 

Savetuje vam se da se ne plašite novih poznanstava i da se prepustite upoznavanju. Vrlo je moguće da ćete ljubav svog života upoznati slučajno, u parku, u šetnji, na pikniku i slično. Astrolozi smatraju da ćete ljubav ovog leta moći da pronađete samo kraj osoba koje slučajno upoznate npr. u gradu. 

 

Ovan

 

Jedan problem se može naći kod osoba rođenih u znaku Ovna, a to je da će oni nesumnjivo pronaći osobu koja će vas ludo voleti i ona će biti spremna da uradi sve za vas, ali da li će takav odnos prerasti u romansu zavisi isključivo od  oboje. 

 

 

 

makonda-tracker