ljubavni horoskop

TEKTONSKE promene u LJUBAVI stižu do 20. marta! 3 znaka koji će uživati u romantici i STRASTI

0

Ukoliko ste pripadnici ovih horoskopskih znakova, sprema vam se mnogo lepih trenutaka...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Astrolozi napominju da od 17. marta počinje sekstil Merkura i Urana, koji donosi uzbuđenje i važne razgovore. Ovo je period u kome pripadnici svih znakova mogu da steknu neka nova poznanstva i započnu divna prijateljstva, kao i vreme velikih razrešenja zapetljanih i teških situacija.


Već od 18. marta, počinje pun Mesec u Devici — takozvani martovski topli pun Mesec — koji je još jedna prilika da se život rastereti suvišnog i da se prizove samo najbolje i najsrećnije. Odmah potom, 19. marta nastaje kvadrat Venere i Urana, što može da dovede do manje nestabilnosti, pa treba da budemo tolerantniji i strpljiviji u ljubavi nego inače.

 

  • Vaga

 

vaga, Horoskop, Horoskopski znak
foto: Shutterstock

Pred pripadnicima ovog znaka su inspirativni razgovori i raspetljavanje mnogih problema, nedoumica i nesuglasica. U danima pred nama, najvažnije je sačuvati veru u sebe i nastupiti otvoreno u komunikaciji s partnerom, pa čak i s potencijalnim.

 

  • Devica

 

Devica, Horoskopski znak, Horoskop
foto: Shutterstock

U narednim danima Devicama će biti lako da pobede sve poteškoće u ljubavi. Slobodne bi mogle da upoznaju srodnu dušu, a zauzete da dodatno ojačaju odnos s drugom stranom. Iako su obično osetljive, do 20. marta one će imati više kontrole nad svojim emocijama i biti ivrlo stabilne.

 

  • Lav

 

Horoskop, Horoskopski znak, Lav
foto: Shutterstock

Ukoliko pripadnici ovog znaka budu mudri, proračunati i izbaegavaju konfliktne situacije, mogli bi da budu vrlo zadovoljni u ljubavi u ovom periodu. Pokušajte da eliminišete stres i maksimalno se prepustite, budite tolerantniji i spremni za kompromis i zvezde će vam biti naklonjene u ljubavi.

 

 

makonda-tracker