da li ste to vi?

Nadajte se prilivu NOVCA na proleće: 3 horoskopska znaka koje očekuje FINANSIJSKA stabilnost od 20. marta

0

Godišnje doba koje dolazi je proleće. Tada se priroda budi, a i ljudi počinju da uživaju u energiji koja ih obuzima, a to su radost, kreativnost i mnogo inspiracije...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Proleće je period kada smo spremni da pokrenemo nove biznise, upustimo se u nove ljubavi, tj. da otpočnemo sve nove stvari. Tako da ko se upusti u ostvarivanje svojih planova, verovatno će u tome i uspeti. 

 

 

Od 20. marta mnogi znakovi će imati priliku da se finansijski stabiloizuju, jer će imati priliv novca najmanje do kraja proleća. 

 

Proverite da li ste jedan od srećnih znakova!

 

1 / 4 Foto: Shutterstock

 

  • Strelac

 

Vama je ovaj period ispunjen finansijskim prilivima. Dakle, najpre na poslu ćete najverovatnije dobiti povećanje, a vrlo verovatno i poziciju uz koju ide i veća novčana naknada. Takođe, otvoriće vam se mogućnost i da dobijete novi posao koji će vam doneti dodatni novac. 

 

  • Bik

 

Ono na šta Bikovi treba da obrate pažnju jeste to u šta će uložiti svoj novac. Ako pametno budu investirali vrlo je moguće da će im se taj novac vremenom doneti mnogo veću zaradu nego što su uložili. Budite otvoreni da prihvatite novi, dodatni posao koji vam bude "iskočio". Ne ignorišite poslovne ponude, jer vrlo verovatno se nešto fenomenalno krije iza toga. 

 

Žena, Devojka, Moda, Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: SunKids/Shutterstock

 

 

Radujte se jer verovatno ćete da ostvarite projekat koji ste do sada planirali da realizujete ili nekome predložite. Ovo vas može ohrabriti da rizikujete jer će sreća biti na vašoj strani. Dakle, moraćete da se upustite u nepoznate i rizične stvari, ali vi ćete na kraju izaći kao pobednici. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker