šta kažu zvezde?

Šta izbaciti iz života ŠTO PRE, kako privući ono NAJBOLJE? Horoskop za TOPLI PUN MESEC u Devici (od 18. marta)

0

Od 18. dana marta, pun Mesec ući će u horoskopski znak Device, što znači da nam predstoji mnogo planiranja, analiziranja i težnje ka savršenstvu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Martovski pun Mesec, poznat u astrologiji još kao topli Mesec, još jedna je prilika da život rastereti suvišnog i da se prizove samo najbolje i najsrećnije.

 

Period pred nama idealan je ako želite da preuredite svoj životni prostor — ako želite da renovirate svoj dom, bacite neke stare stvari koje nagomilavaju život i blokiraju energiju, uredite baštu itd. Isto važi i za unutrašnji život: sada je trenutak da raskrstite s lošim prijateljstvima i vezama, da raščistite nerazjašnjene odnose i poradite na jačanju kvalitetnih veza.

 

Razmislite o tome kako određeni ljudi i situacije utiču na vas i, ako uvidite da vam neko otežava svakodnevicu i da vam samo odmaže na putu ka stabilnosti i ličnom razvoju, više se posvetite sebi i nekim zdravijim odnosima.

 

Vučiji Mesec, Pun mesec, Mesečina, Mesec, Astrologija
foto: zef art/Shuterstock

Pun Mesec u Devici donosi nam prilike za napredovanje u poslovnoj sferi, ali i ono čemu se niko ne raduje: pritisak, pritisak, pritisak. Nadređeni će vam možda postaviti naizgled nerealne ciljeve, ali analitičnost koju nam pruža Devica pomoći će da se iskobeljamo i ostvarimo uspeh. Zahvaljujući uticaju energije Neptuna, neće vam biti teško da razumete sve što pokušate da protumačite.


Perfekcionizam takođe raste, a iako on ume da bude koristan, budite vrlo oprezni da vam baš on dodatno ne zakomplikuje život i ne odloži ostvarenje planova. Tako je i u odnosu s drugima — ako primetite da neko od vas očekuje da budete savršeni i uvek dostupni, jasno mu stavite do znanja da nije baš uvek sve u vašoj moći.

 

 

makonda-tracker