astrolozi kažu

Stiže PUN MESEC 18. marta: 3 horoskopska znaka pred proleće doživeće OGROMNU SREĆU

0

Neće na sve ova energija isto delovati, ali oni koje će okupati ovaj talas, mora da iskoriste sve šta im zvezde donose...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pored proleća koje stiže, dolazi i pun Mesec u Devici od 18. marta, te će u vaš život doneti mnogo neverovatne energije. Astrolozi ističu da je ovo povoljan period da se oslobodite loših stvari i okrenete se ka prihvatanju dobrih navika koje se već nalaze u vama. 

Ova energija će vam pomoći da se fokusirate i na profesionalni razvoj, ali neće na sve isto delovati. Dakle, budite otvoreni i prihvatite energiju koja vam dolazi. 

 

Za 3 horoskopska znaka od 18. marta stiže puno sreće:

 

  • Strelac

 

Iskoristite ovo vreme da sve stvari koje ste stavili pod tepih sredite i da rasterećeniji krenete u naredni period. Nemojte zaboraviti da se posvetite i vašem profesionalnom životu, jer ovo je povoljan period za to. Ovaj pun Mesec će vam doneti mnogo lepe energije koja će vam pomoći da se poslovno razvijate. Radite naporno, jer će vam se isplatiti. Verujte u sebe!

 

1 / 4 Foto: Shutterstock

 

 

Energija punog Meseca u zemljanoj Devici ići će vam u korist jer vam ona donosi puno odmora. Uspećete i da bolje upoznate sebe odnosno da istražujete skrivene talente i veštine koje imate. Tako da odvojite vreme da se kreativno izrazite i da uživate i stvaranju, jer će vas to mnogo učiniti srećnima.  Takođe će ova energija da se odrazi i na vaš emotivni život pa ćete možda upoznati i osobu koja će vas očarati.

 

harizma, Sreća, Žena, Osmeh
foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc
  • Škorpija

 

Ono šta vam pun Mesec donosi oduševiće vas. Najpre vam stiže stabilnost u prijateljstvu i u druženju sa ljudima. Zajednica će vas inspirisati i zbog toga ćete se osećati veoma ispunjeno. Nemojte zanemarivati stvari koje vas inspirišu jer ćete se zbog toga osećati veoma ispunjeno. Izađite iz zone konfora i i prepustite se prilikama koje vam se ukazuju. Ako budete učinili nešto za zajednicu kao što je volontiranje, pomoć životinjama i slično, to će vas učiniti neverovatno srećnima i ispunjenima. 

 

 

 

makonda-tracker