Vatromet romantičnih strasti

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

0
Spremite se za talas ljubavnih avantura, za period poslovnih dostignuća...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao

 

Prva polovina novembra, odnosno period do 13. novembra dok je Mars i dalje u Devici može biti veoma povoljan za vas. Bićete maksimalno posvećeni poslu. Mnogi Ovnovi mogu učvrstiti svoju poslovnu poziciju ili dobiti ugovor za stalno. Druga polovina novembra donosi blagi pad energije i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već više na ljubavne i privatne probleme.

 

Ljubav

 

Položaj Marsa u Vagi, dobrim delom novembra, od 13. pa na dalje, najviše utiče na vaše ljubavne odnose. Bićete veoma usmereni na polje partnerstva. Oni koji su u braku, mogu razmišljati o razvodu, iako još uvek neće napraviti neki konkretan korak. Ako ste slobodni, možete da očekujete početak neke nove emotivne priče, ali budite oprezni pri izboru partnera, skloni ste pogrešnoj proceni.

 

Zdravlje

 

Početkom meseca neće biti većih smetnji na polju zdravlja, osim možda umora zbog posvećenosti poslu. Kako novembar odmiče, sve manje energije imate. Možete biti skloni nesvesticama, niskom pritisku. Veoma je važno da redovno jedete i da vodite računa o svojim navikama, da spavate dovoljno i da date sebi vremena da se regenerišete. Nije povoljan period za pojačanu fizičku aktivnost.

 

BIK

 

Posao

 

Početkom meseca nećete btiti previše zainteresovani za polje posla. Iako su finansije promenljive, ne marite previše. Povoljan period za štednju. Od 9. novembra vraćate svoj fokus na polje posla. Bićete zainteresovani da ulepšate svoje radno okruženje, ali i da se više posvetite radnim obavezama. Do kraja meseca je moguć dogovor oko promene posla ili radnog mesta, ako je to nešto što ste imali u planu.

 

Ljubav

 

Veoma povoljan mesec za emocije. Kakav god da je vaš trenutni status, možete da računate na zadovoljstvo i ljubav. Oni koji su u braku mogu dodatno učvrstiti odnose sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, samim početkom meseca imate priliku za novu vezu i flert sa osobom koja je već duže vreme u vašem okruženju. Ukoliko ste u lošoj vezi i nezadovoljni, okončaćete agoniju u poslednjoj nedelji novembra.

 

Zdravlje

 

I muški i ženski pripadnici ovog znaka moraju da vode računa kada je u pitanju urogenitalni trakt. Novembar je dobar mesec da posetite urologa odnosno ginekologa. Pored toga, za ženske Bikove je veoma važno da provere stanje hormona. Mogući su manji problemi na tom polju. Imunitet je oslabljen, potrebno je da povećate unos vitamina i čajeva i da se čuvate virusnih infekcija i gripa.

 

Mesečev horoskop: Ovan, Lav i Strelac verovatno neće dobro spavati...

 

BLIZANCI

 

Posao

 

Uzbudljiv početak meseca za sve one koji se bave privatnim poslom. Možete imati brojne planove, zaduženja i biti maksimalno aktivni oko proširenja posla ili prelaska u drugi objekat. Novembar je veoma povoljan za posao za sve Blizance. Brzo razmišljate, aktivni ste i lako prepoznajete svoju priliku. Ukoliko ste bez posla, najkasnije do kraja meseca bi trebala da vam se osmehne nova šansa. Iskoristite ovaj period!

 

Ljubav

 

Ako ste u dugoj vezi, lako se možete odlučiti za brak ili veridbu samim krajem meseca. Poslednja nedelja novembra je povoljna za venčanje. Oni koji su slobodni bićeveoma aktivni na polju flerta u drugoj polovini novembra. Lako balansirate i u paralelnim pričama. Imaćete dosta uspeha i bićete veoma zapaženi kod pripadnika suprotnog pola, vaš šarm i seksipil dolaze do izražaja.

 

Zdravlje

 

Tokom novembra se osećate pretežno dobro. Dosta razmišljate o svom zdravlju i o svojim navikama, pa se lako možete odlučiti da krenete da se rekreativno bavite nekim sportom. To bi svakako bilo dobro za vas. Promenili ste neke loše navike i ponosni ste na sebe. Samo nemojte da skrećete sa pravog puta u poroke. Važno je da nastavite da živite zdravo.

 

RAK

 

Posao

 

Moraćete da promenite mnoge svoje planove. Tokom novembra neće baš sve ići onako kako ste želeli. Preporuka je da sve važne obaveze završite samim početkom meseca. Kako vreme bude odmicalo sve će vam teže biti da se organizujete. Ukoliko se bavite privatnim poslom, mogući su gubici ili manjak posl, a samim tim i lošija zarada. Nemojte da očekujete previše tokom ovog perioda i poradite na strpljenju.

 

Ljubav

 

Povoljniji period za slobodne Rakove. Ako ste u braku ili vanbračnoj zajednici imaćete česte glavobolje. Teško vam je da podnesete kućnu atmosferu, svađe su sve učestalije. Razdražljivi ste i teško nalazite kompromis. Možda se postepeno i hladite od partnera. Ako ste slobodni, imaćete priliku za zanimljivu komunikaciju i poznanstvo sa osobom iz vašeg kraja, ali nema još uvek konkretnijih pomaka ka početku veze.

 

Zdravlje

 

Većim delom meseca možete imati probleme sa stomakom i organima za varenje. Pored toga- ugrožen je i donji stomak i bešika, kod ženskih pripadnika jajnici. Čuvajte se prehlade, utopljavajte se i pijte dosta tečnosti. Ukoliko primetite simptome prehlade, upale, posetite svog lekara. Ovo je period za mirovanje, nikako za preteranu aktivnost. Prilično ste osetljivi i organizam vam je oslabljen.

 

makonda-tracker