Vatromet romantičnih strasti

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

0
Spremite se za talas ljubavnih avantura, za period poslovnih dostignuća...

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

 

LAV

 

Posao

 

Vi ćete biti veoma aktivni tokom novembra. Početak meseca je daleko povoljniji za polje finansija, dobićete priliv novca koji ste očekivali. Zadovoljni ste materijalnom situacijom. Drugi deo meseca je povoljan za poslovne pregovore, putovanja, sklapanja kratkoročnih ugovora... Veoma ste aktivni u komunikaciji sa saradnicima i imate dobre ideje. Povoljan je period i za privatnike, svojim angažmanom ćete uspeti da popravite situaciju.

 

Ljubav

 

Nećete biti preterano zainteresovani za neke ozbiljne promene. Moguće je da ćete imati brojne prilike za neobavezne veze, avanture, flert ili tajna dopisivanja... Imaćete priliku i za neverstvo, ali ne morate je iskoristiti. Blistate i lako šarmirate. Ukoliko ste slobodni, sigurno se nećete opredeliti samo za jednu osobu, nego ćete dati sebi dovoljno vremena da izaberete i da se zabavljate.

 

Zdravlje

 

Vodite računa o ishrani. Prva polovina novembra je veoma rizična za one koji su skloni gojaznosti i prejedanju, možete dobiti na kilaži. Važno je da imate dovoljno razvijenu samokontrolu. Druga polovina meseca može doneti manje probleme sa grlom i respiratornim infekcijama. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, kao i cigarete i zadimljene prostorije.

 

DEVICA

 

Posao

 

Postepeno se smanjuje pritisak pod kojim ste funkcionisali. Tokom druge polovine meseca bićete maksimalno usmereni na polje finansija, zanima vas samo zarada i ništa drugo. Vi ste inače veoma konkretni i precizni po svojoj prirodi. Nećete propustiti ni jednu priliku za brzu zaradu. Ipak, imaćete i brojne troškove zbog kojih ćete biti pod stresom. Na kraju nekako uspevate da održite balans iako dosta brinete.

 

Ljubav

 

U ovoj fazi na ljubav više gledate kao na poslovno partnerstvo, imate svoju računicu. Daleko od toga da partnera iskorišćavate, već ga podstičete da i on doprinosi. Moguće sitnije prepirke oko nekih svakodnevnih problema, ali veza ili brak vam nisu ugroženi. Na kraju nalazite način da sve prevaziđete. Ako ste slobodni, period nije preterano povoljan za početak nečeg značajnog. Flert i avanture svakako možete imati.

 

Zdravlje

 

Prva polovina meseca donosi probleme sa glavoboljom ili povišenom temperaturom. Preopteretili ste sebe i zbog stresa se javljaju razni problemi. Druga polovina meseca je bolja za vaše polje zdravlja, postepeno se regenerišete. Moguće je da razmišljate o dijeti ili zdravijem načinu ishrane, rešili ste da menjate neke svoje navike. Vodite računa i o svojim zubima.

 

Sudbina je u zvezdama: Ovih 6 parova niko ne može razdvojiti!

 

VAGA

 

Posao

 

Veoma važan mesec za vas. Možete imati prilike za brojne promene. Važno je da zapamtite da sada mnogo toga zavisi samo od vaše inicijative i odlučnosti. Koliko budete uložili- toliko će vam se vratiti. Važno je da budete maksimalno aktivni i posvećeni svom poslu. Možete doći do manjeg unapređenja ili povećanja zarade, ako budete dali svoj doprinos tome. Ako rešite da ostanete pasivni, propustićete mnoge dobre prilike.

 

Ljubav

 

Ljubav je vaš prioritet i pokretač, glavna motivacija u životu! Imaćete priliku da osvojite osobu koja vam se dopada baš tokom ovog meseca. Veoma ste šarmantni, senzibilni i mnogi će biti zaljubljeni u vas. Potrebno je samo da izaberete pravog kandidata za vezu. Nesumnjivo je da ćete se voditi strastima i impulsima i uživati u romantici tokom ovog novembra!

 

Zdravlje

 

Vodite računa u saobraćaju, ali i prilikom fizičke aktivnosti. Moguće su manje povrede glave. Pored toga, podložni ste povišenoj temperaturi i manjim problemima sa krvnim sudovima. Stariji pripadnici ovog znaka bi tokom novembra trebali da posete kardiologa. Čuvajte svoje srce i nemojte da zapostavljate i negirate simptome koje osećate. Bićete dobrog zdravlja ako budete odgovorni prema sebi.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

 

Novembar je svakako vaš mesec! Možete doneti neke važne odluke u vezi svog posla. Nećete imati probleme sa svim dogovorima i transakcijama koje su transparentne. Čuvajte se mogućih dešavanja u senci. Nemojte da padate u iskušenje, da se bavite kockanjem ili da ulazite u poslove koji nisu sasvim provereni ili legalni. Ako budete rizikovali, veoma brzo mogu uslediti problemi sa zakonom.

 

Ljubav

 

Više ste posvećeni poslu i finansijama nego privatnom životu. Ukoliko ste u braku, vaš partner trpi zbog toga i oseća se zapostavljeno. Oni koji su slobodni nemaju previše vremena za nova poznanstva i izlaske. Ipak, neko će vam prići, nećete biti sasvim usamljeni. Postoji osoba koja vam poklanja svoju pažnju. Bićete u iskušenju da uđete u tajnu vezu, a ovaj period je kao stvoren za to. Postupićete prema svojoj savesti...

 

Zdravlje

 

Vi ste veoma vitalni, jaki i imunitet vam je dobar. Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da bude nekih većih problema, težak period ste ostavili iza sebe i sada je vreme za oporavak. Ono što bi moglo da vas muči su problemi sa snom. Nesanica stvara nervozu, što vodi do manjka koncentracije. Posvetite mnogo više vremena opuštanju, meditaciji ili laganim vežbama i biće vam lakše.

 

makonda-tracker