sija kao sunce

Izdužuje figuru, skida kilograme: Slavna glumica sve hipnotisala haljinom koju će moći da nose i njene unuke

0

Sa žutom bojom je tokom leta nemoguće omanuti, a ako odeberete modni klasik možete biti sigurni da ste za svoju svečanu priliku poneli najbolje moguće

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Natali Emanuel (33), koju je televizijska publika obožavala kao Misandei u "Igri prestola", izdvaja se stilom u svakoj prilici.


Lepa Britanka neguje autentičan modni izraz i jednostavno obožava nakit, pa je uvek odevena tako da ostavlja snažan utisak, ali postoje komadi klasičnog dizajna kojima čak ni ona ne može da odoli!

 

Upravo je takva haljina u kojoj je Natali viđena u Njujorku, kada su je paparaci primetili ispred hotela u kom je smeštena proteklih dana.


Glumica je odabrala haljinu Emilije Viksted koja je nazvana "Atina", a u pitanju je komad čija cena iznosi neđto više od 1.600 evra.

 

1 / 5 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Uz pomoć svoje stilistkinje Šer Kolter, ona je odabrala model kakav lako možemo da zamislimo na filmskim divama iz šezdesetih, a sigurni smo da će se nositi i narednih decenija. Reč je o jednostavnoj haljini kvadratnog izreza, s bretelama srednje širine, koja je pripijena u gornjem delu. Ona počinje da se širi tik iznad stomaka, zbog čega vizuelno "podiže struk" i skriva od pogleda stomak, kukove i zadnjicu, a pada u veličanstvenoj zvonastoj suknji koja leprša pri hodanju.


Da sve bude još lepše, Natali nosi model jarke žute nijanse, što je uvek sjajan izor za proleće i leto, a kombinovala ga je maestralno – s nakitom od žutog zlata! Nekoliko kraćih ogrlica, nosnu minđušu, masivan prsten, efektne Missoma alke i zlatne metalik sandale s visokim štiklama i moćan utisak je zagarantovan.

 

Natali Emanuel
foto: Instagram

Glumica je uz to ponela i torbicu brenda Aspinal of London, šik komad crne boje ukrašen raznobojnim dezenom, koji je inspirisan starinskim koferima.
Letnji glamur na svom vrhuncu!

 

 

makonda-tracker