(FOTO)

Ležerno, elegantno i za svačiji ukus: Mira Bobić Mojsilović DIKTIRA STIL haljinom koju treba da ima svaka žena

0

Mirjana Bobić Mojsilović je naša poznata spisateljica koju prati glas da zna odlično da se obuče i to sa jako malo potrošenog novca.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Mirjana Bobić Mojsilović važi za lepo stilizovanu ženu koja pleni harizmom i uvek je neposredna i opuštena. Osim dara za pisanje, ona ima i istančan modni ukus, pa tako inspiraciju možete pronaći u njenim idejama.

 

Ona je jednom prilikom čak pitala i pratioce da joj pomognu šta da odabere između bunde i kaputa koji su joj se dopali na pijaci. 

Mira često objavljuje fotografije u jedinstvenim haljinama koje su lako dostupne svima, a izgledaju dostojno crvenog tepiha. Poslednja u nizu toaleta koje je predstavila spisateljica, idealna je za letnje proslave ili druge bitne događaje.

 

Ona je pozirala u crnoj haljini sa tankim bretelama i karnerima oko izreza, a sve je upotpunila crnim tankim kaišem koji naglašava struk. Srebrne papuče su još jedan detalj na Miri koji privlači pažnju, a sve zajedno čini savršenu letnju kombinaciju.

Podsetimo, Mira Bobić Mojsilović ima ćerku Milu koja se nedavno udala za svog izabranika nepoznatog javnosti, a i tada je poznata spisateljica privukla pažnju svojim originalnim stajlingom.

 

 

makonda-tracker