muti razum

Tako nestašna da može da je nosi samo DŽEJ LO! Jednostavna suknja zbog kojoj se sinoć celoj Kaliforniji vrtelo u glavi

1

Čak ni crna maksi-suknja ne može da bude dosadna kad je nosi Dženifer Lopez

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) sinoć je na dodeli nagrada MTV VMA dobila nagradu Generation, a ona nije krila zadovoljstvo zbog toga što joj je u ruke stiglo baš ovo priznanje.


Pop zvezda, koja se istakla i kao pevačica, i kao plesačica, i kao glumica, iskoristila je ovu priliku da se zahvali i prijateljima i onima koji joj to nisu bili tokom duge i uspešne karijere.


Želim da se zahvalim ljudima koji su govorili kad izađem iz prostorije, a nekad i meni u lice, da nikad neću ovo moći da uradim. Zaista ne bih uspela bez vas — bila je jasna i oštra Dženifer Lopez.

 

Jedna od najpopularnijih žena planete bila je na ovom događaju ponovo na visini modnog zadatka i odana svom stilu: izgledala je atraktivno, provokativno, istakla bujne obline, a ipak na prvi pogled delovala svedeno!

 

1 / 6 Foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Džej Lo je, naime, crvenim tepihom prošetala u kožnom korsetu brenda Mônot, modelu u obliku prsluka koji je u prvi plan istakao njene grudi, ali je dosta pažnje skrenuo i na uzan struk. Ispod korseta autfit se nastavlja maksi-suknjom, crnom kreacijom sirena-kroja koju krasi vodeći trend ove i prošle godine — izrezi! Suknja je neobično sečena u predelu zadnjeg dela kukova i iznad zadnjice, što je dodatno skrenulo poglede na Dženiferinu raskošnu figuru.


Budući da i u ležernijim prilikama nosi vrtoglavo visoke štikle, one nisu izostale ni u ovom posebnom trenutku, a Džej Lo se odlučila za providne sandale sa crnom platformom i tankim igla-potpeticama koje je sama dizajnirala.

 

 

makonda-tracker