strašno

Automobilom se zakucao u njenu kuću, a zatim je dozivao: Pevačica Tejlor Svift opet na meti progonitelja

0

Ovo nije prvi put da ona svedoči ovakvim secnama koje izazivaju provalnici ili ljudi opčinjeni njenim likom i delom. Slične situacije dogodile su se i 2018. godine, kao i u 2021. godini. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Tejlor Svift, našla se u centru drame koja se dogodila u Njujorku, u ulici u kojoj ona živi. Naime, jedan čovek je vozio automobil u suprotnom smeru, zatim je udario u hidrant, a nakon toga i u kuću pomenute pevačice. 

Međutim, tu se drama nije završila. Pomenuti čovek je izašao iz automobila i uputio sa ka pevačicinom interfonu, koji je pokušao i da isčupa iz zida. 

 

Razlog ovog pomahnitalog ponašanja stoji iza velike želje da se sretne sa Sviftovom, odnosno da je upozna, piše TZM.

 

Očevici su u jednom momentu, kada su shvatili da se situacija izmakla kontroli, pozvali policiju koja je pomenutog čoveka uhapsila, a zatim odvela u psihijatrijsku ustanovu. Tamo je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju.

 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ipak, to nije sve! Pomahnitali čovek tada je izleteo iz automobila i otišao do njenog interfona, pa pokušao da ga iščupa iz zida, konstantno mrmljajući o Tejlor.

 

Ovo nije prvi put da se Tejlor našla na meti progonitelja. Još davne 2018. godine su u njenu kuću upadali provalnici, a sličnu situaciju je doživela i 2021. godine.

 

Nije poznato da li se u trenutku drame pevačica nalazila u svom domu. 

 

Još uvek nije poznato da li se Tejlor u trenutku ovog incidenta nalazila u kući.

 

makonda-tracker