wow

Ovo niko nije očekivao — oko njih sveće i božićna atmosfera: Kejt Midlton oduševila svojim umećem na klaviru

0

Svetska javnost pozitivno je iznenađena postupkom vojvotkinje od Kembridža. Ona je zajedno sa britanskim kantautorom izvela divnu numeru. 

foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton iznenadila je svetku javnost pošto je publiku obradovala sviranjem na klaviru. 

 

Nastupila je zajedno sa muzičarem Tomom Vokerom u Vestminsterskoj opetiji i sve to je snimljeno i objavljeno u video formatu na Tviteru Kensingtonske palate. Učestvovala je u pevačevom izvođenju nove božićne pesme For Those Who Can’t Be Here.

 

 

Kako je kantautor Tom Voker kazao do njihove saradnje došlo je nakon što mu je to predložila vojvotkinja kada su se upoznali na jednoj dobrovoljnoj akciji. 

 

—Okupili smo se, uvežbali smo pesmu devet puta, a onda je otišla na nekoliko dana i vežbala je da bismo potom snimali.

 

—Bio sam zaista impresioniran jer je jedna stvar svirati zajedno sa mnom u studiju, samo nas dvoje, ali sasvim druga odmah preći na sviranje sa živim gudačkim kvartetom i pijanistom i dva prateća pevača.

 

—Mislim da smo oboje bili jako nervozni jer smo se plašili da neće baš sve ići po planu i da će jedno izneveriti drugo ili šta već, ali ona je bila apsolutno fantastična — razbila je.

 

Podsetimo da je Kejt završila treći razred klavira i peti iz teorije. 

 

 

Međutim, ono šta je posebno bilo interesantno jeste njena odevna kombinacija koja je bila odlično usklađena sa ambijentom i sa prilikom je crvena kombinacija koja je bila prilagođena i svećama oko njih, ambijentom i muzikom. 

 

 

 

 

makonda-tracker