brak je smatrala svojim najvećim uspehom

Smrvio joj je srce posle 20 godina, a sad ljubi – njenu kopiju: Pevačica je istinu o svom braku saznala na strašan način

Nakon što je otkriveno da se popularni pevači razvode, ona je rekla da joj niko ne bi poverovao kada bi ispričala šta se dogodilo. Ipak, ubrzo je otkriveno šta je slomilo njen brak i kako je ona saznala za izdaju koja se dešavala u njenom domu.

Gven Stefani i Gevin Rosdejl na plaži 2012.foto: MiamiPIXX/SBMF / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljena pevačica Gven Stefani, nekadašnja članica grupe No Doubt i trostruka osvajačica Gremija, danas slavi 55. rođendan, a na Instagramu je pokazala da joj dan protiče u uživanju sa suprugom Blejkom Šeltonom.

Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram
Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram
Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram
Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram
Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram
Gven Stefani proslavila 55. rođendan sa suprugom Blejkom Šeltonom FOTO: gwenstefani/Instagram

Za Gven i Bejk ovo je samo još jedan divan dan u skladnom braku, u kom uživaju od 2021, nakon što je pevačica godinama pokušavala da se oporavi od kraha njene ljubavi sa ocem njene dece.

Prvi brak Gven Stefani


Popularna pevačica i dizajnerka bila je vrlo mlada kada je upoznala Gevina Rosdejla, pevača engleskog benda Bush 1995, na zajedničkoj turneji njihovih grupa. Tada je upravo raskinula 7-godišnju vezu s Tonijem Kanalom, članom benda No Doubt, koji je bio njena prva ljubav, a nije krila da je osvojena već na prvi pogled.


Kad sam ga prvi put srela, pogledala sam ga i pomislila: "Vau". Bilo je drugačije – rekla je u intervjuu Haurdu Sternu 2016. – Bila sam prilično buntovna jer sam se osećala odbačeno. On je nekako došao do mog broja telefona i to je bilo to. Mislim da je me je proganjao.

 

Gevin Rosdejl i Gven Stefani upoznali su se sredinom devedesetihfoto: John Hayes / Everett / Profimedia

On se, međutim, drugačije sećao početka: kaže da je napravio veliku žurku kako bi pozvao i nju i dobio priliku da provedu neko vreme zajedno, ispričao je za Details.


Tada smo se poljubili prvi put, prošetali, pazili da ne ugazimo na barice urina – ispričao je muzičar.


Usledila je duga i velika ljubav, a sedam godina kasnije, 14. septembra 2002, venčali su se u Londonu, a potom i u Los Anđelesu dve nedelje kasnije.

 


U braku su dobili sinove Apola, Zumu i Kingstona i važili za jedan od najskladnijih parova u svetu slavnih.

 

Paparaci nisu mogli da se zasite ove porodice i njihovih zabavnih letovanja, grupnih izlazaka u parkove i sati i sati igara... a ona je ponavljala da nije sve idealno koliko deluje.

Moj najveći uspeh do sada je moj brak – rekla je svojevremeno Gven Stefani za Marie Claire. – Brak je nešto što sam uvek želela da mi bude uspešno. To je bio moj san. Sviđa mi se zvaničnost i porodičnost toga, što se prezivamo isto i zajedno donosimo odluke.

 

Gven Stefani provela je 20 godina s Gevinom Rosdejlomfoto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Zašto su se razveli Gven Stefani i Gevin Rosdejl?


Međutim, posle dve decenije ljubavi i 13 godina braka, Gven je podnela zahtev za razvod u avgustu 2015. godine, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog, kako to slavni obično čine.


Iako je par objavio manje-više standardno saopštenje za javnost u kom su naveli da nastavljaju dalje kao prijatelji koji će brinuti o svojoj deci, uskoro je otkriveno da je ipak bilo drame u raskidu Gven Stefani i Gevina Rosdejla.

 

Naime, mediji su preneli da je pevač prevario Gven s dadiljom njihove dece.
Izvor blizak paru ispričao je kasnije za E! News da je Gven sasvim slučajno saznala da ju je muž godinama varao s Mindi Man, jednom od žena koje su joj pomagale u brizi o njihovim mališanima.

 

Gven Stefani sa sinovima Apolom, Zumom i Kingstonom Rosdejlom 2023, na otkrivanju njene zvezde na Bulevaru slavnihfoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od dadilja htela da da dečacima ajped i videla poruke i fotografije koje je Gevin slao Mindi – ispričala je anonimna osoba. – Gevinove poruke su bile povezane s ajpedom i mogle su da se vide. Dopisivali su su se kako bi se dogovorili da se nađu zbog seksa i razmenjivali golišave fotografije.

Pomenuta dadilja je sve ispričala Gven Stefani o odnosu njene koleginice Mindi s Gevinom, a muzičar je najpre pokušao da negira da ju je prevario.


Tvrdio je da su samo flertovali, ali Gven je sve videla svojim očima i nije mu poverovala – rekao je tada neimenovani izvor. – Nije mogla da mu pređe preko toga i bila je skrhana jer joj se sve dešavalo ispred nosa. Tražila je Gevinu da ode i znala da je to kraj njihovog braka.


Pevačica je kasnije za Cosmopolitan ispričala da niko osim njenih roditelja nije bio upućen u detalje razvoda i priznala da joj je bilo vrlo teško.

 

Gevin Rosdejl i Gven Stefani zajedno imaju troje decefoto: Matt Symons/Bret Thompsett / Pacific coast news / Profimedia

Niko mi ne bi verovao da sam ispričala šta se desilo. Prošla sam kroz mesece i mesece mučenja – rekla je ona. – Sve što je potrebno jeste da poslušate svaku pesmu koju sam napisala, sve je tu. To je moja tema već neko vreme.

 

– Razvela sam se, što definitivno nije bio moj plan. Ne znam. Za mene nije. Šok. Užasna, luda godina, eksplozija mog života – rekla je tada.


Rosdejl nikada nije potvrdio da je prevario Gven Stefani s dadiljom njihove dece, ali je u intervjuu za Guardian 2020. na pitanje šta je njegova najveća sramota u životu odgovorio:


Odvratni, jednostrani duh raspada mog braka.

 

Gven Stefani i Gevin Rosdejl posle razvoda


Nakon što su otišli svako svojim putem, Rosdejl je bio u vezama s više manekenki, a od 2023. ljubi pevačicu albanskog porekla Džoanu Iks, za koju često komentarišu da je kopija Gven Stefani.

 

Gevin Rosdejl na nedavnom letovanju s devojkom Džoanom Eks, za koju kažu da je ista Gven Stefanifoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče Gven, ona se posle kraha braka zbližila sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kantri zvezdom Blejkom Šeltonom, s kojim je sarađivala u šouu Voice, a uskoro je njihov odnos postao romantičan.

 

Par se venčao 2021, na jednom ranču i od tada žive mirnim, porodičnim životom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska: Razvod je smrt bez umiranja