težak period, ali...

Tužna i slomljena, ali uvek stilizovana! Nikol Kidman ima najbolju rolka-haljinu koja vam je potrebna ove jeseni

Premda je u žalosti, Nikol Kidman doputovala je na modnu reviju u Parizu.

Nikol Kidman je u žalosti jer je nedavno izgubila mamufoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Glumica Nikol Kidman poslednjih nedelja je vrlo aktuelna zbog serije "Savršen par", gde glumi sa Livom Šrajberom i Dakotom Fening, ali iako ima dosta razloga za zadovoljstvo na profesionalnom planu, privatno je skrhana zbog smrti svoje majke.

 

Nakon što je dobila nagradu na Filmskom festivalu u Veneciji, Nikol su stigle strašne vesti da je njena majka preminula. Nikol je odmah otputovala kako bi sahranila svoju majku, nakon čega su joj se javila njena usvojena deca Izabela i Konorkako prenose mediji, nakon dužeg vremena.

 

Nikol Kidman, i dalje u žalosti, doputovala je na modnu reviju u Parizu, gde je nosila crninu, ali bila je sjajno stilizovana.

Glumica je ponela rolka-haljinu brenda Balensijaga, koji inače obožava, a ovog puta birala je uzak model koji ističe vitku liniju.

 

Nikol je obukla rolka-haljinu midi-dužine, s dugim rukavima, koju je kombinovala sa salonkama, a ovakva haljina je sjajan izbor svake jeseni za odlazak na posao, večeru, proslavu...

 

Midi-haljina Nikol Kidman u Parizufoto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od aksesoara je ponela torbicu, naočare i statement sat, koji je nosila sa spoljne strane rukava.

 

Šik i otmeno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Revija Suzane Perić u Parizu