deca poznatih

Zvezda Netfliksove hit serije "Savršen par" potpuno je zaludela svet: Da li znate koji omraženi muzičar je njen otac?

0

Njenog svetski slavnog tatu posebno ne vole u Srbiji.

Iv Hjuson stekla je ogromnu popularnost svojom najnovijom ulogom
Iv Hjuson stekla je ogromnu popularnost svojom najnovijom ulogomfoto: EPA-EFE/NEIL HALLEPA-EFE/NEIL HALL

Irska glumica Iv Hjuson (33) ovih dana postala je izuzetno popularna zahvaljujući svojoj glavnoj ulozi u hit seriji "The Perfect Couple" na Netfliksu.

 

U ovoj uzbudljivoj seriji, Iv igra rame uz rame sa holivudskom ikonom Nikol Kidman, što je značajno podiglo njenu vidljivost u svetu zabave.

 

Mlada zvezda u usponu ovu ulogu dočarala je s velikom emotivnom dubinom, što je dodatno osnažilo njen status u industriji i privuklo pažnju gledalaca širom sveta.

 

Iako su mnogi tek sada otkrili njen glumački talenat, svoju blistavu karijeru glumica je započela krajem 2000-ih godina, polako gradeći ime kroz različite uloge u filmovima i serijama.

 

Zapažene uloge imala je i u serijama "Behind her eyes", "The luminaries", "Bad sisters" i još mnogim drugim.

 

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da mnogi nisu svesni njenog porodičnog porekla. Naime, Iv je ćerka slavnog muzičara Bona Voksa, frontmena grupe U2, ali je tokom godina uspela da se izbori za svoje mesto u svetu šou-biznisa, nezavisno od slavnog oca.

 

Njena ljubav prema glumi nadvladala je poznato prezime, te je kroz godine uspela da se dokaže kao talentovana i posvećena umetnica.

 

Malo ko je znao da je Bono Voks njen otac
Malo ko je znao da je Bono Voks njen otacfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Iako svog tatu retko spominje u intervjuima, nedavno ga je prilikom gostovanja u emisiji Today Monday uporedila sa čuvenom mamadžerkom Kardašijan porodice i nasmejala sve prisutne. 

 

– On je pravi "scenski" tata. Ja ga nazivam muškom Kris Džener; tako sam ga zvala i ranije i svidelo mu se – rekla je ona.

 

S obzirom na njen trenutni uspon, mnogi predviđaju da će Iv Hjuson postati jedno od vodećih imena u industriji u narednim godinama i najverovatnije publici biti daleko simpatičnija od svog uspešnog roditelja.

 

Zašto je Bono Voks omražen u svetu?

 

Frontmen poznate muzičke grupe U2 senku na svoj raskošni talenat i prelepe pesme bacio je svojim, po mišljenju mnogih, iščašenim političkim stavovima koje publici uporno pokušava da nametne na svojim nastupima i koncertima.

 

Mnogi ga nazivaju korumpiranim pevačem, a svojim kontroverznim izjavama o ratovima i LGBTQ+ populaciji zamerio se mnogim svojim fanovima širom sveta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bono viral

 

makonda-tracker