priča džemsa midltona

Nisu imali pojma da su Kejt i Vilijam u kući! Preslatki detalji prvog susreta Džordža i Šarlot sa (budućom) ujnom

Džejms Midlton podelio je simpatične detalje prvog susreta svoje supruge sa sestrićima Džordžem i Šarlot.

Džejms Midlton sa suprugomfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Brat Kejt Midlton, Džejms Midlton u braku je sa Elizi Tevenet, s kojom je dobio dete krajem prošle godine.

 

Džejms već dugo voli Elizi, koja se za njega udala u venčanici Kerol Midlton, a sada je podelio priču kako je ona, dok mu je još bila samo devojka, upoznala njegove sestriće, Džordža, Šarlot i Luija.

 

U svojim memoarima Upoznajte Elu, psa koji mi je spasio život mlađi brat princeze od Velsa podelio je slatke detalje iznenadnog susreta koji niko nije planirao.

 

Nakon što su išli na venčanje blizu doma Kerol i Majkla Midltona, njegovih, Kejtinih i Pipinih roditelja, u Baklberiju u Berkišu, Džejs i Elizi odlučili su da tu prespavaju noć.

 

 

Ušli smo i išli na prstima po mraku da nikog ne probudimo — pisao je on.

 

Smestili su se, nesvesni da su i Vilijam i Kejt i njihova deca takođe tu za vikend. Sledećeg jutra, Džejmsa je probudio zvuk smeha koji se čuo kroz vrata spavaće sobe.

 

—To su Džordž i Šarlot — shvatio je on, a ostavio je u tom momentu devojku da spava, stišao decu i zajedno su sišli na donji sprat. Tamo se Džejms pozdravio sa sestrom i zetom Vilijamom, koji su u kuhinji pili čaj.

 

Deca Kejt i Vilijama srdačno su prihvatila devojku svog ujaka, koja mu je kasnije postala i supruga foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Hteo sam da napravim šolju za Elizi kada se pojavila na vratima kuhinje. Tek je ustala, raščupane kose i nosila je moju košulju. U ovakvim situacijama je Elizi prava Francsukinja. Nije paničila i jurnula da se obuče. Umesto toga, pozdravila se sa svima, kao da nimalo nije čudno da upozna sestru i zeta svog momka obučena samo u njegovu košulju.

 

Deca su tada krenula da "bombarduju" buduću ujnu pitanjima: — Kako to da nismo bili tu kad su oni otišli u krevet? Ko je ova žena? Je li to tvoja devojka? — prisetio se Džejms njihovim pitanja.

 

Rekao sam im da ona jeste moja devojka, upoznao sam je s njima i tada smo svi pričali i smejali se kao da je deo porodice već godinama. 

 

Džejms Midlton sa sestrom Pipomfoto: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bata Spasojević o stajlingu Kejt Midlton