ne kriju u kakvim su odnosima

Dženifer Lopez i Ben Aflek "uhvaćeni" zajedno u poznatom hotelu: Prvo pojavljivanje para od razvoda zagolicalo maštu

Veliku pažnju javnosti izazvalo je pojavljivanje bivših supružnika na Beverli Hilsu 

foto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što su se razveli Ben Aflek i Dženifer Lopez su se neko vreme držali na distanci i pokušavali su da ostanu ispod radara znatiželjnim medijima. Ipak, i on i ona su viđeni sa različitim ljudima što je podgrejalo glasine da su već spremni na veze sa novim partnerima.

 

Ipak, do sada nije bilo jasno u kakvim odnosima su njih dvoje nakon što su stavili tačku na svoj brak. Ipak, nove fotografije rešavaju i tu dilemu i definitivno govore u prilig činjenici da je među njima sve u najboljem redu.

Na fotografijama koje su napravljene ispred jednog poznatoh hotela na Beverli Hilsu, a na kojem smo mogli da vidimo Afleka (52) i Lopezovu (55) vidi se da par normalno razgovara, šeta, a potom ulazi u hotel. Sa njima su bila i deca.

 

BEN I DŽEJ LO PRVI PUT U JAVNOSTI OD RAZVODA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ben je nosio plave farmerke i plavu košulju na dugmad sa tamnim naočarima za sunce, dok je Džej Lo odlučila da izgleda savršeno i otkrije sve svoje atribute. Ona je za ovu priliku ponela tamne farmerke sa visokim strukom i crni top dugih rukava koji je otkrivao deo njenog savršenog stomaka.

 

DŽEJ LO I BEN ULAZE U POZNATI HOTEL foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Par je takođe fotografisan zajedno u crnom terencu, i dok je Aflek bio za volanom i Lopezova je sedela na suvozačevom sedištu.

 

Zajednički izlazak Lopeza i Afleka dolazi skoro mesec dana nakon što su podneli zahtev za razvod od Afleka nakon više od dve godine braka. U svom podnesku navela je 26. april 2024. kao datum njihovog razvoda.

 

DŽENIFER LOPEZ I BEN ZAJEDNO U CRNOM TERENCU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Zaista se trudila da stvari funkcionišu i slomljena je srca - rekao je izvor za People o Lopezovoj u vreme podnošenja zahteva. - Deca su glavni prioritet, kao što su i uvek bila.

 

Prošle nedelje, Lopez je prisustvovala premijeri njenog i Aflekovog novog filma, Unstoppable, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Za događaj je nosila blistavu srebrnu haljinu Tamara Ralf do poda, a primećena je kako ćaska sa Aflekovim dugogodišnjim prijateljem i produkcijskim partnerom Metom Dejmonom više od 20 minuta na poslednjoj žurci premijere.

 

DŽEJ LO SA METOM DEJMONOM NA ŽURCI NAKOM PREMIJERE FILMA foto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

- Džen i Met su počeli da razgovaraju i imali su dug, dubok razgovor - rekao je insajder za People, dodajući da su se njih dvoje smejali i da su uživali. Takođe su se držali za ruke dok su ćaskali nekoliko minuta.

 

Aflek nije prisustvovao premijeri filma i umesto toga je fotografisan kako izlazi sa dvoje svoje dece — Samjuelom (12) i Serafinom (15) u Los Anđelesu istog dana. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin oduševio Dženifer Lopez