paparaci su ih uhvatili

Kako Rajan Rejnolds reaguje na to što se svet okrenuo protiv Blejk? Njihova poslednja fotografija dovoljno govori o tome

Blejk Lajvli viđena je po prvi put usred drame oko njenog lika i dela, i to na žurki Tejlor Svift, u društvu Rajana Rejnoldsa.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds imaju četvoro dece i jedan su od najskladnijih parova Holivudafoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Glumica Blejk Lajvli pojavila se u javnosti po prvi put nakon čitave drame koja se razvila oko njenog lika i dela.

 

Od najomiljenije osobe u Holivudu, Blejk je prešla put do nekog o kome sada svako ima da kaže pokoji negativan komentar, a glumica se za sada nije oglašavala po pitanju svega što joj se dešava.

 

Iako se ovih dana nije pojavljivala u javnosti, uprkos tome što promoviše film "Sa nama se završava" ("It Ends with Us"), viđena je ispred vile svoje dobre prijateljice Tejlor Svift na Roud Ajlendu, tokom jedne žurke koju je pevačica organizovala.

Glumica je nosila koralni bikini i cvetni šorts, a bila je u društvu svog supruga Rajana Rejnoldsa, čuvenog Dedpula, s kojim se ljubila, što su fotografisali paparaci.

 

Blejk Lajvli ljubila se sa suprugom Rajanom Rejnoldsom tokom žurke Tejlor Sviftfoto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Zbog čega je aktuelna drama oko Blejk Lajvli?


Blejk trenutno reklamira film "Sa nama se završava" ("It Ends with Us"), zasnovan na romanu Kolin Huver, a režiju potpisuje Džastin Baldoni, koji igra i glavnu mušku ulogu. Čim je počelo promovisanje filma, fanovi glumice su primetili da ona nije u najboljim odnosima s Baldonijem, kog više ne prati na Instagramu, a njih dvoje do sada nisu zajedno davali intervjue, niti ga je ona pominjala.

 

Ovo nije jedini skandal u vezi s filmom "Sa nama se završava", a imidž Blejk Lajvli proteklih dana je sve lošiji zbog načina na koji ga ona reklamira.

 

Blejk Lajvli na krajnje bezobziram na čin promoviše svoj novi film, koji kao podtemu ima veliki problem nasiljafoto: JSML (JAMES SHAW) / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je u svim svojim javnim pojavljivanjima bila vrlo živahna, nasmejana, nosila isključivo odeću inspirisanu cvećem jer je njen lik Lili Blum cvećarka, iskoristila je priliku što je svakodnevno u medijima da promoviše svoj brend proizvoda za negu kose.

 

Problem je u tome što je tema filma nasilje nad ženom, ozbiljna i krupna tema, a glumica se suočava s komentarima da joj fali takta jer daje prilično bezbrižne intervjue, kao i da propušta priliku da podigne svest o tako važnom društvenom problemu.

 

Osim toga, u javnosti se pojavio intervju iz 2016. godine, kada je novinarki koja ju je intervjuisala, Kjersti Fla, na čestitku na "stomačiću" (kada je vidljivo i zvanično bila trudna) odbrusila da i "ona njoj čestita na stomačiću", što je voditeljku intervjua pogodilo do srži, jer ne može da ima decu.

 

Kjersti Fla tokom intervjua s Blejk Lajvli koji ju je pogodio više nego bilo koji drugifoto: Kjersti Flaa/YouTube Printscreen

Takođe, sve vreme je bila neprijatna, nije gledala sagovornicu o oči i stekao se utisak da učestvuje u intervjuu sama sa koleginicom Parker Pouzi, a Kjersti Fla je nakon toga poželela da se više nikada ne bavi novinarskim poslom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Da li znate koje je pravo ime Eve Ras?