tužno ili ne?

Razvode se na drugu godišnjicu braka, a porodice su se zbližile: Kako deca Bena Afleka i Dženifer Lopez podnose razvod?

Zvanično je potvrđeno da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode posle 2 godine braka i čitave ljubavne sage koja je trajala decenijama.

Dženifer Lopez i Ben Aflek se zvanično razvode foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka, prenose američki i britanski mediji, čime su konačno potvrđene spekulacije koje traju mesecima.

 

Džej Lo je zvanično podnela zahtev za razvod u utorak u Višem sudu okruga Los Anđelesa, a ovo označava kraj jedne ljubavne sage koja je, s velikom pauzom, trajala duže od dvadeset godina, a piše se da više nisu ni u dobrim odnosima.

 

Njihova romansa počela je na setu filma "Gigli" 2003. godine, a prvobitno su planirali da se venčaju te godine, potom su raskinuli veridbu nekoliko dana pred svadbu, a potom i vezu početkom 2004. 

2021. godine obnovili su strast i ljubav, te su se venčali u Las Vegasu u julu 2022, a potom i narednog meseca u Džordžiji.

 

Iako ovaj par nije imao zajedničke dece, njih dvoje, iz brakova sa Dženifer Garner i Markom Entonijem, imaju petoro dece; Ben ima troje, a Dženifer dvoje blizanaca.

 

Kako se deca nose s razvodom?

 

Njihova velika prepreka na putu ka razvodu bio je strah od njihove reakcije na rastajanja, jer su "znali da će izmešati porodice" kada su i stupili u vezu ponovo pre 3 godine.

 

Ben i Dženifer imaju petoro dece, Ben troje i Dženifer dvojefoto: L.Urman / Starface / Profimedia

Dženifer je posebno bliska s Vajolet, Benovom ćerkom, a on je provodio mnogo vremena s Dženiferinom ćerkom Eme.

 

— Njegova deca to dobro podnose, kao i njena. Svi su spremni da nastave dalje sa životima — navodi izvor za Page Six.

 

Sva njihova deca postala su bliska vremenom i provodili su vreme zajedno u zabavnim parkovima, tržnim centrima, na odmorima od 2021. Džej Lo, koja je po udaji uzela prezime Aflek, bila je uznemirena na pomisao kako će razvod uticati na svu decu.

 

Petoro dece je uključeno u sve ovo. Znala je da će se porodice izmešati i nije sasvim prihvatila da je gotovo — rekao je izvor nedavno.

 

Džej Lo je posebno bliska s Benovom ćerkom Vajoletfoto: Rossa Cole / Shutterstock Editorial / Profimedia

Datum koji je naveden kao datum rastave jeste 26. april.

 

Nije precizirano da li imaju predbračni ugovor i hoće li tražiti novac jedno od drugog.

 

Tužno ili ne, ali pop ikona je podnela zahtev za razvod na drugu godišnjicu njihovog venčanja u Džordžiji. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu