rizično, baš rizično

Ako imate i 1 kg viška ne igrajte se ovim komadom: Džej Lo u izdanju koje dodaje kilograme, na ivici modne katastrofe

0

Nisu svi odevni komadi napravljeni za sve, a ovaj kombinezon lepe glumice to i dokazuje 

IZDANJE DŽEJ LO KOJE NE SMETE KOPIRATI
IZDANJE DŽEJ LO KOJE NE SMETE KOPIRATI foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznate dame širom sveta vole da se poigravaju odevnim kombinacijama, pa ne čudi što se često nađu na meti modnih kritičara.

 

Ipak, jedna od onih koje zaista retko greše je lepa Dženifer Lopez, koja i džak da obuče izgleda moćno i sjajno.

 

Mnoge žene u njenim odevnim kombinacijama pronalaze inspiraciju za neki od svojih narednih autfita. Džej Lo je sada ponela jedan komad koji definitivno ne može da nosi svaka žena, pa je savet da dobro razmislite ako pomislite da biste i ovo mogli da iskopirate.

Naime, Džej Lo je uslikana ispred kuće Dženifer Garner, kada je došla po Samjuela, sina Bena Afleka i Garnerove. Tada su je paparaci uhvatili u opuštenom izdanju, savršenom za šetnju po toplom letnjem danu.

 

Iako je bela boja jedna od najneutralnijih boja, ona može biti izuzetno teška ukoliko nemate telo boginje. Nije problem kombinovati recimo, belu majicu sa nekim drugim odevnim komadom, ali nošenje bele boje od glave do pete je sasvim druga priča.

 

DŽENIFER LOPEZ U IZDANJU KOJE IPAK NE TREBA KOPIRATI
DŽENIFER LOPEZ U IZDANJU KOJE IPAK NE TREBA KOPIRATI foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezde vole belo jer u njemu izgledaju mlađe, ali ta bela može da bude i potpuno kontradiktrona. Budući da belo vizuelno širi figuru, široki kombinezon je na ivici da izazove modnu katastrofu ukoliko imate i samo 2,3 kilograma viška. 

 

Budući da Džej Lo ima savršenu liniju to kod nje nije bio slučaj, ali je jako riskantno pokušavati da ovo nosite ukoliko nemate mnogo samopouzdanja i ukoliko niste spremni da istrpite kritiku.

 

Belo je postalo zaštitni znak za pevačicu ovog leta, koja je ovu boju nosila za svaku moguću priliku – od rođendanske proslave do filmskih premijera i venčanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker