modna inspiracija

Kako se obući za svaki dan tokom letnje sezone? Ideje Aleksandre Prijović koje vredi kopirati iz leta u leto

Stil popularne pevačice ostavlja utisak i kada je daleko od kamera, a mi vam predstavljamo nekoliko njenih izdanja za svakodnevne prilike tokom leta koje mogu poslužiti kao inspiracija.

Aleksandra Prijović na koncertu u Osijeku 13. februara 2024.foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović jedan je od najvećih regionalnih fenomena proteklih godinu dana, a ona nastavlja uspešnu turneju "Od Istoka do Zapada" i puni arene u zemljama bivše Jugoslavije obarajući rekorde.


Popularna Prija napravila je pravu pomamu svojim pesmama i nastupima za pamćenje, a na regionalne medije ostavlja utisak i modnim stilom pred kojim nisu ravnodušni ni oni koji možda ne uživaju u njenoj muzici.


Sprska pevačica uglavnom nosi odeću luksuznih svetskih brendova, a najnovije izdanje Aleksandre Prijović o kom se priča je haljina nastala u saradnju italijanske modne kuće Versace s britanskom pevačicom poreklomn iz južne srpske pokrajine Duom Lipom.

Kako se Aleksandra Prijović oblači privatno?


Pevačica i u svakodnevnim situacijama neretko ima na sebi komade čuvenih marki koji koštaju basnoslovno, ali uglavnom su u pitanju modeli kakve prave i high-street brendovi, pa se nešto slično može naći i po znatno nižim cenama.


Ona preferira klasične krojeve, uz mladalačku crtu i aktuelne trendove, poput proreza na neočekivanim mestima, a uvek su su i statement detalji.
Neke od takvih ideja autifita za ležerne prilike videćete u nastavku.

 

  • Pouzdana teksas haljina


Pred nastup u Zadru Aleksandra Prijović nedavno je podelila fotografiju za koju je pozirala u mini-haljini od džinsa, halter-neck modelu na kopčanje i s kragnicom koju potpisuje Givenchy.

 

  • Plisirana suknja


Iz leta u leto vraćaju se plisirane suknje midi i maksi dužine kao neizostavan komad za vrele dane, a pevačica je jednom prilikom viđena u ombre modelu s potpisom brenda Liu Jo, koji je kombinovala sa crnom atlet majicom.

 

  • Beli šorts + cik-cak dezen na letnjoj košulji


Pevačica je podelila fotografiju s odmora na kojoj smo mogli da je vidimo u klasičnom belom teksas šortsu u spoju s raznobojnom košuljom kratkih rukava s cik-cak printom, koji je aktuelan svakog leta. Tu su i Chanel papuče koje bez sumnje ostavljaju utisak.

 

 

  • Belo + belo


Isti šorts Aleksandra Prijović je jednom prilikom ponela u kombinaciji s klasičnom belom košuljom pripijenom uz telo, a tada je svoje belo modno izdanje upotpunila nude torbicom brenda Chanel i papučama s visokom štiklom koje potpisuje Bottega Veneta.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom