fantastično

Kako se nosi plisirana suknja? Kejt Midlton (ponovo) oduševila i održala modnu lekciju

0

Princeza od Velsa je za Vimbldon čuvala magiju.

foto: Hannah Mckay / PA Images / Profimedia
foto: Hannah Mckay / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, svojim modnim kombinacijama maltene svakodnevno oduševljava čitav svet i služi kao inspiracija svim mladim damama koje žele da izgledaju šik i trendi uz svedene stajlinge koji odišu ženstvenošću. 

 

Ona se danas pojavila na Vimbldonu kakao bi odala počast svom bliskom prijatelju Rodžeru Federeru na specijalnoj ceremoniji na Centralnom terenu.

 

Princeza od Velsa je izgledala elegantno kao i uvek kada je stigla u klub All England gde će biti odata počast osmostrukom pobedniku. 

 

I dok bi neko pomislio da će se odlučiti za neku od svojih omiljenih haljina sa tufnicama, princeza je za ovu priliku odabrala nešto drugačiji autfit.

 

Gornji deo kombinacije je činio mint zeleni blejzer Balmain koji je bio dugačak, a imao je bele revere i belu dugmad sa dvorednim kopčanjem.

 

V izrez i strukirani kroj još više je naglasio ženstvenost ovog modela, a boja je bez sumnje učinila da ovaj modni komad bude u centru pažnje i centar modne kombinacije.

1 / 6 Foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Donji deo kombinacije činila je bela plisirana midi suknja blagog A kroja koja joj je fantastično pristajala i što je najvažnije sjajno se uklopila.

 

Uz ovu fantastičnu kombinaciju, Kejt je iskombinovala bele salonke, belu torbicu Mulberri, a sve je "začinila" bisernim minđušama i narukvicom. 

 

Kosa joj je kao i uvek bila besprekorno isfenirana na talase, a mejkap je bio dovoljno decentan, a opet upečatljiv da istakne njene lepe crte lica.

 

makonda-tracker