ima ukusa

5 najlepših torbica Aleksandre Prijović: Sve su luksuzne, damske, veličanstvene i biće u modi ZAUVEK

3

Popularna pevačica je velika ljubiteljka skupocenih tašni poznatih modnih brendova, pa u svom garderoberu krije pravo malo bogatstvo

Aleksandra Prijović je velika ljubiteljka luksuznih tašni, a omiljena joj je modna kuća Chanel
Aleksandra Prijović je velika ljubiteljka luksuznih tašni, a omiljena joj je modna kuća Chanelfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović u poslednje vreme je jedna od vodećih tema i najvećih zvezda u regionu, nakon tri uspešna koncerta u beogradskoj Štark areni.


Ona je potom rasprodala još po nekoliko najvećih koncernih hala na prostoru bivše Jugoslavije u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", a popularna Prija oduševljava kako glasom i harizmom, tako i svojim modnim izdanjima.


Pevačica je na koncertima u Beogradu promenila odevne kombinacije u vrednosti više desetina hiljada evra, ali kada je moda u pitanju njen zaštitni znak su već godinama šik tašne luksuznih modnih brendova, pa smo se prisetili nekih od najupečatljivijih.

 

Priju smo više puta videli kako nosi torbu Lady Dior, nazvanu tako po pokojnoj princezi Dajani. Ova mala tašna od jagnjeće kože ukrašena je cannage tehnikom i ima metalne priveske koji formiraju reč "Dior" u zlatnoj boji, a njena cena stalno raste i broji se u hiljadama evra.

 

aleksandra prijović u crnoj odevnoj kombinaciji sa lady dior torbom
aleksandra prijović u crnoj odevnoj kombinaciji sa lady dior torbomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Početkom 2023. Aleksandra Prijović nastupila je u jednom prestoničkom hotelu, kada se pojavila u crvenoj elegantnoj haljini, a svoje glamurozno izdanje upotpunila je clutch tašnicom brenda Jimmy Choo.

 

Aleksandra Prijović je za reprizu Nove godine nosila clutch tašnicu kuće jimmy choo
Aleksandra Prijović je za reprizu Nove godine nosila clutch tašnicu kuće jimmy choofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Reč je o minijaturnom modelu Cloud koji krase brojni kristali i cirkoni, a njegova cena iznosi nešto manje od 3.000 evra.

 


Prija najčešće nosi komade francuske modne kuće Chanel, pa kao velika ljubiteljka ovog brenda nije odolela klasičnom flap modelu od jagnjeće kože.

 

Aleksandra prijović sa chanel flap torbicom
Aleksandra prijović sa chanel flap torbicomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju je prošiveni aksesoar čija cena trenutno iznosi 10.200 dolara, a ona proteklih godina neprestano raste i važi za vanvremensku torbu. Zanimljivo je da je ovaj konkretan model čak 10 puta skuplji nego devedesetih!

 

Kad smo već kod brenda Chanel, Prija je na jednoj promociji uz ležerno izdanje sastavljeno od farmerki i majice nosila još jednu varijantu flap torbice, i to vrlo efektnnu zlatnu metalik verziju.

 

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godine
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godinefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na jednom makeup masterčasu Aleksandra je nosila vrlo šik torbu modne kuće Bottega Veneta, model poznat kao Pouch, koji košta 2.900 evra i svojom bojom karamele se izvanredno uklopio uz njen stajling.

 

Aleksandra prijović obožava skupocene torbice
Aleksandra prijović obožava skupocene torbicefoto: Antonio Ahel/ATA Images

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović peva

 

makonda-tracker