nepogrešivo

Trik koji će važiti i za 100 godina: Proveren način Aleksandre Prijović da izgledate elegantno

0

Kako uz minimum truda ostaviti maksimalan utisak, odlično zna pevačica Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović na promociji nastupa za Novu godinu
Aleksandra Prijović na promociji nastupa za Novu godinufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović prešla je veliki put otkako se prijavila na audiciju za takmičenje "Zvezde Granda" i danas je jedna od najuspešnijih i najpopularnijih na našoj sceni.


Pored toga što je poznata po izuzetnom glasu i atmosferi na nastupima, Aleksandra spada i u popularne devojke koje se izdvajaju svojim odevnim stilom.


Njenim garderoberom dominiraju skupoceni i brendirani komadi, velika je zaljubljenica u obuću francuske modne kuće Chanel i neguje jednostavan, ali vrlo upečatljiv način odevanja.

 

Iako smo imali priliku da je vidimo u mnogim kombinacijama jarkih boja, pevačica najčešće nosi crnu, a u više navrata videli smo je u all black stajlinzima.

 


U potpunosti crne odevne varijante neprolazan su modni trend i baš kad pomislite da će ga zameniti neka svetlija i šarenija varijanta, dizajneri u novim kolekcijama predstave više crnih kombinacija i vrate ovaj metod kao najpouzdaniji za sklapanje elegantnih izdanja. Tome očigledno ne može da odoli ni Aleksandra Prijović, a ovo su neki od takvih njenih autfita.


Prilikom promocije svog novogodišnjeg nastupa u jednom beogradskom hotelu, Aleksandra se pojavila u kožnom stajlingu sasvim crne boje koji definitivno ostavlja utisak.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Njen izbor bili su neobična strukirana kožna jakna, skinny pantalone i uske čizme sa platformom, dok je najupečatljiviji deo kombinacije bila Lady Dior tašna.

 

Nešto ranije, na promociji jednog brenda, Aleksandra je rešila da poluprovidnu bluzu kombinuje sa crnim pantalonama i blejzerom.

 

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

 

Isto tako, ukoliko su joj poterbne čarape ispod crne haljine, pevačica obavezno nosi crne, a one izgledaju fenomenalno u kombinaciji sa crnom obućom.

 

 

 

 

makonda-tracker