praktičan & večno trendi

Može da bude i trendi top! Sara Džesika Parker godinama nosi isti kupaći, a stručnjaci znaju kako naći najbolji

Ukoliko zateknete holivudsku glumicu i jednu od najbolje odevenih žena planete na plaži, velika je verovatnoća da će nositi baš ovaj kupaći, kom je verna godinama.

Sara Džesika Parker uvek nosi isti kupaćifoto: MATT AGUDO / INSTAR Images / Profimedia

Američka glumica Sara Džesika Parker još od prvih dana svoje uloge Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, a ovaj status čvrsto čuva decenijama.


Holivudska zvezda blista u elegantnim kombinacijama za crveni tepih, izgleda vrlo trendi kada je paparaci u Njujorku zateknu u ležernim stajlinzima i neočekivanoj udobnoj obući, a mnogi ne znaju da je ona i na plaži najbolje stilizovana.


Njen saveznik – uvek isti model kupaćeg kostima, kom je verna godinama!

 

Omiljeni model kupaćeg kostima Sare Džesike Parker FOTO: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Omiljeni model kupaćeg kostima Sare Džesike Parker FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Omiljeni model kupaćeg kostima Sare Džesike Parker FOTO: MATT AGUDO / INSTAR Images / Profimedia
Omiljeni model kupaćeg kostima Sare Džesike Parker FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Omiljeni model kupaćeg kostima Sare Džesike Parker FOTO: MATT AGUDO / INSTAR Images / Profimedia

 

Sara Džesika Parker, naime, na gotovo svim fotografijama s plaže proteklih godina nosi jednodelni model crne boje, klasični kupaći s tankim bretelama.

Pripijen uz telo i vrlo udobnog izgleda, on ističe njenu figuru i pomaže joj da se oseća prijatno u trenucima opuštanja, a ovaj model je zahvalan za kombinovanje sa svim mogućim aksesoarima za plažu, poput slamnatih šešira, laganih papuča, efektnih gumica za kosu...

 

Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostimafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jednodelni & jednobojni kupaći – opcija s kojom nema greške za leto 2024.


Američki Vogue pisao je još u maju ove godine da će leto 2024. biti u znaku jednodelnog kupaćeg kostima.


Minimalistički look je nepogrešiv izbor kada je reč o modi za plažu, a dok Sara Džesika Parker bira najjednostavniju opciju, dizajneri su proteklih godina ponudili mnogo kreativnih modela interesantih silueta: s jednim golim ramenom, vezivanjem iza vrata, s prorezima, potpuno golih ili pokrivenih leđa...

 


Na šta obratiti pažnju kad kupujete jednodelni kupaći?


Jednodelni kupaći su prevazišli svoju tradicionalnu ulogu pukih kostima i postali svestrani modni dodatak pogodan za različite prilike – kaže Alina Lundin, izvršna direktorka i osnivačica švajcarskog brenda Miharo.

 

Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostimafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Danas moderan jednodelni kupaći može da se upari s platnenim pantalonama za šik dan u gradu ili sa slatkom mini-suknjom za večeru ili posetu bara na plaži – ističe ona.


Kako je objasnila, trendovi za leto 2024. oslanjaju se na eleganciju uz zadržavanje tog osećaja svestranosti, a ključne karakteristike koje će biti in su: asimetrični detalji na ramenima i prorezi na leđima, koji daju savremenu notu klasičnoj silueti.

Što se tiče materijala, ona savetuje da potražite visokokvalitetne, elastične i izdržljive. Što je najvažnije, treba da budu udobni i napravljeni od mešavine materijala kao što su likra i spandeks, kako bi se održali i oblik i elastičnost.

 


Takođe, uzmite u obzir i teksturu i težinu tkanine jer deblji materijali mogu da ponude veću kontrolu i podršku – kaže Lundinova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kupaći Anastasije Ražnatović