istine i laži

Ona tvrdi da nije htela decu, on kaže: to je laž! Ispovest Džoa Manganijela kosi se sa svime što je rekla Sofija Vergara

Nakon što je Sofija Vergara otkrila svoju stranu priče nakon razvoda, Džo Manganijelo tvrdi da to nije prava istina.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudufoto: EPA/PAUL BUCK

Glumac Džo Manganijelo razveo se od koleginice Sofije Vergare u februaru 2024. godine,  a premda isprva nisu govorili o razlozima za razvod, sada su oboje otkrili svoju stranu priče i situaciju koja je prethodila odluci da se rastanu.

 

Vergara je pre nekog vremena otkrila da je glavni razlog taj što je "spremna da bude baka, a ne majka", otkrivši da je kamen spoticanja bila želja njenog supruga da ima dete, ali da ona nije delila istu želju. Sofija Vergara je rodila sina sa 19 godina i nije krila da se u toj ulozi ostvarila i nije želela više dece.

 

Ipak, Manganijelo se sada suprotstavio bivšoj supruzi i tvrdi da ona — ne govori istinu!

On je, zapravo, demantovao da su se razveli jer je on hteo decu, a ona ne, u novom intervjuu za Men's Journal.

 

 To nije nužno bio razlog zbog kog se sve okončalo. To se desilo jer se dvoje ljudi udaljilo i to se nekada dešava — rekao je 47-godišnji glumac.

 

Ipak, potvrdio je da su pokušavali da dobiju dete prvih godinu i po dana svog braka.  On kaže i da je sa 52-godišnjom Sofijom imao otvoren razgovor o deci kada su krenuli da se zabavljaju 2014.

 

Manganijelo tvrdi da su Sofija i on pokušavali da zasnuju porodicu u prvih godinu i po dana njihovog brakafoto: EPA/PAUL BUCK

Rekao sam joj da, ako je završila s decom, da to razumem. Kaži mi i znam na čemu sam i to je u redu. Ali to nije bio slučaj s njom. I zakleo sam se da je nikad neću ostaviti ako ne bude išlo i nisam to uradio — otkrio je Manganijelo.

 

S druge strane, Vergara kaže da su se rastali jer nisu imali istu viziju budućnosti svoje porodice.

 

Moj brak se raspao jer je moj suprug mlađi; on je hteo decu, a ja nisam htela da budem stara mama — rekao je ona.

 

FOTO: joemanganiello/Instagram
FOTO: joemanganiello/Instagram
FOTO: joemanganiello/Instagram
FOTO: EPA / PAUL BUCK
FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

Manganijela je ovo isfrustriralo i sada nije hteo da oćuti:

 

Da budem predstavljen kao neko ko je u krizi srednjih godina i da posle 9 godina okrenem ploču i nekom kažem: "Uradi ovu potencijalno nezdravu stvar svom telu ili odlazim?" Takav nikad nisam bio — rekao je on, braneći se.

 

Par se rastao u julu 2023. godine, nakon 7 godina braka. 

Oboje su u međuvremenu uplovili u nove veze, Sofija sa hirurgom Džastinom Salimanom, a Džo sa televizijskom reporterkom Kejtlin O'Konor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Đole Đogani o razvodu od Slađe