ŠTA KAŽU ZVEZDE?

Veliki MESEČNI HOROSKOP ZA JUL za svih 12 znakova Zodijaka: Blizanci, tražite POVIŠICU, jedan znak će naći SRODNU DUŠU

Zvezde su ovog leta spremile posebna iznenađenja, zato brzo, pogledajte šta je to što vas čeka

foto: Shutterstock / maxbelchenko

Ovan

 

Mogućnosti za pronalaženje posla ili napredovanje u izabranoj oblasti biće povoljne ovog meseca. Kandidati mogu dobiti nova slobodna radna mesta putem veza ili putem preporuka. Za zaposlene, vaš trud će verovatno biti prepoznat od strane vaših poslodavaca. Budite oprezni i imajte ispravan stav dok radite. Jul je povoljno vreme za ulaganje u nekretnine. Ako ste planirali da kupite kuću ili čak da preuredite kuću koju posedujete, univerzum vam čuva leđa. Ako ste slobodni, nekoga zanimljivog možete pronaći preko porodice ili prijatelja.

 

Bik 

 

Ovog meseca bi trebalo da se fokusirate na umrežavanje i saradnju dok se zvezde slažu u vašu korist. Od vas će se očekivati da svoje ideje izrazite koherentno na poslu, što će biti prednost. Ako planirate da kupite automobil, ovo je možda pravi trenutak da počnete da ga tražite. Što se tiče ljubavi, ne oklevajte da razgovarate sa ljudima koje smatrate zanimljivim tokom svakodnevnih interakcija. Za one u posvećenoj vezi, preporučuje se da rade na poboljšanju kvaliteta komunikacije sa vašom drugom osobom.

Blizanci

 

Ovog meseca razmislite o svojim materijalnim željama i kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju i blagostanje. Sada je pravo vreme da zatražite unapređenje ili povišicu. Berza može doživeti neke fluktuacije; stoga je pametno ulagati u celosti. Na sastancima je važno angažovanje u aktivnostima koje će stvoriti prilike za diskusiju i istraživanje svrhe života. Za one u posvećenoj vezi, preporučljivo je da imaju zdrav i iskren razgovor o finansijskim aspektima veze.

 

Rak

 

Jul će biti mesec ličnog razvoja. Na poslu volontirajte za više obaveza ili predstavite nove ideje. Takođe je dobar trenutak da ponovo pregledate i eventualno obnovite svoje planove osiguranja, posebno one koji se odnose na zdravstvenu i ličnu imovinu. Što se tiče srčanih stvari, novostečeno samopouzdanje će vam biti privlačno ovog meseca. Samci mogu postići pozitivne rezultate ako budu proaktivniji u svom pristupu. Izgradite poverenje sa članovima svoje porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE foto: Shutterstock

Lav

 

Osvrnite se unazad, razmislite o svojoj prošlosti i pripremite se za novi životni ciklus. To je period podmlađivanja, oporavka i razmišljanja o sebi. U areni karijera, jul je neozbiljan mesec. Osvežite svoje veštine i uključite se u projekte kojima je potrebno da budete sami i fokusirani. Možda ćete više voleti da se bavite aktivnostima koje zahtevaju određeni nivo planiranja ili analize. Treba biti posebno oprezan u pitanjima novca. Nije najbolje vreme za donošenje velikih finansijskih odluka ili ulaganje u mogućnosti visokog rizika.

 

Devica

 

Ovog meseca razmislite o tome kako možete da povećate svoje kontakte i šta želite da postignete u vezi sa društvenim potrebama ili potrebama zajednice u budućnosti. Ovo je dobro vreme za rad u timu ili za preuzimanje pozicija koje zahtevaju da radite sa drugima. Možda bi bilo vredno investirati u nekretnine. Možda postoje prilike na berzi, kao što su tehnologija ili društveno svesne kompanije. Samci mogu pronaći svoje potencijalne partnere putem društvenih okupljanja ili čak online foruma.

Vaga

 

Jul je mesec povezan sa važnim prekretnicama u vašoj karijeri. Vaša inherentna sposobnost da budete diplomatski, zajedno sa povećanjem vašeg nivoa ambicija, osiguraće da budete izvrsni na radnom mestu. Ne zaboravite da podsetite svoje menadžere na svoja dostignuća i podelite nove ideje. Izbegavajte da budete namamljeni u investicione prevare koje tvrde da nude brz napredak bez odgovarajuće osnove. Samci bi mogli da pronađu svoje potencijalne partnere kroz funkcije vezane za posao ili poslovne sastanke.

 

Škorpija

 

Oni koji traže posao mogu pronaći slobodna radna mesta u obrazovanju, izdavaštvu, turizmu ili međunarodnom poslovanju. Preporučljivo je dobiti dodatno obrazovanje ili sertifikaciju koja može biti korisna u vašem zanimanju. Pronađite nova rešenja i pristupe pitanjima vezanim za posao. Možda je i dobar trenutak da razmislite o ulaganju u svoje učenje. Samci mogu da upoznaju svoje potencijalne partnere dok putuju ili čak na kulturnim događajima. Za posvećene, ovo je vreme za planiranje putovanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINEfoto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

 

Strelac

 

Ovog meseca očekuju vas velike promene i samoanaliza. U areni karijere, jul je dobro vreme za poteze. Ovo je dobar trenutak da uđete u detalje projekta ili preuzmete zadatke koji uključuju rad sa ljudima. Intuicija sa analizom može biti velika prednost na radnom mestu jer može proizvesti uvide od koristi organizaciji. Izbegavajte da se uključite u šeme za brzo bogaćenje jer su rizične; tražiti dobro analizirane dugoročne investicione planove.

 

Jarac

 

Jul je povoljan mesec za izgradnju odnosa sa saradnicima i traženje mentora. Vaša inherentna liderska osobina sa povećanom diplomatijom može rezultirati pozitivnim pregovorima i boljim odnosima na radnom mestu. Preduzeća uključena u partnerstva, pravne usluge ili odnose sa javnošću će cvetati. Samci mogu pronaći partnere putem društvenih događaja ili prijatelja i rođaka. U izlasku ne ciljajte na pobedu, već se trudite da postignete ravnotežu.

Vodolija

 

Što se tiče karijere, jul je dobar mesec za napredak i sređivanje stvari. Usredsredite se na poboljšanje tehnika rada i rešavanje zadataka koji zahtevaju tačnost. Što se tiče zdravlja, digestivnom i nervnom sistemu je potreban dodatni nadzor. Uključite upravljanje stresom i vežbe svesnosti u svoj dnevni raspored. Ovo je dobro vreme za budžet, planiranje i razvrstavanje finansijskih sredstava. Berza može biti izvor mogućnosti u industrijama povezanim sa zdravstvom, tehnologijom ili uslugama.

 

Ribe

 

Jul je povoljan za stvaranje novih ideja i koncepata i razvoj novih strategija i pristupa rešavanju problema. Ne treba se stideti svojih talenata i biti spreman da preuzme određene rizike u svojoj karijeri, iako se rizici moraju izračunati. Nekretnine mogu biti dobra investicija, posebno u nekretnine koje se koriste u umetničke ili rekreativne svrhe. Za samce, jul će biti mesec ljubavi. Samci mogu naći više šansi da dobiju partnera. Kada izlazite, izbegavajte da budete previše ozbiljni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?