astro prognoze

MESEČNI horoskop za JUL za Devicu: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Device, proverite šta vas čeka ovog jula na svim poljima života.

Device, šta vas čeka ovog jula?
Device, šta vas čeka ovog jula?foto: Ironika/Shutterstock

Merkur, vladar vašeg znaka, od 3. jula će se kretati kroz vaš sektor tajni, prošlosti i svega što je skriveno od pogleda.

 

Poželećete da budete tajnovitiji i da neke događaje u životu držite u tajnosti, kao da je za vas tek počeo period samoće i gomilanja unutrašnjeg potencijala. Na spoljnom planu to se može izraziti u potrebi da se smanji broj kontakata i razgovora s ljudima.


To može biti zbog činjenice da ćete se zaljubiti; opozicija Merkura i Plutona može doneti privlačnost prema osobi koja ima moć i snagu. Može se realizovati i u sukobu sa nekim muškarcem, na primer šefom ili mužem, kao da ne možete nešto da podelite.

Mlad mesec 4. jula može doneti novu grupu ljudi oko vas, više žena - putovanje, susret sa prijateljima će vas inspirisati i dati vam ljubavnu lakoću postojanja. Ipak, 4. jul može biti lep datum — spremite se!

 

Važan period za vas biće 11. i 12. jul, kada će Saturn u sektoru odnosa biti u trigonu sa Venerom. Ovo govori o sastanku, poznanstvu, susretu ljubavnog tipa. Moguće je da ćete razgovarati sa ženom koja će vam dati važne savete u vezi sa emotivnim vezama.

 

Važan dan za vas biće od 12. do 14. jula, što je period opozicije između Plutona i Venere, koji može doneti blistavo izbijanje ljubavi s jedne strane i nagle promene na poslu.

 

Devica
foto: ANTON URICH/Shutterstock

Za mnoge Device, ovaj aspekt može čak da katalizuje kancelarijsku romansu, ali onda se pripremite za ozbiljne strasti.

 

Pun mesec 21. jula nastupa u vašem ljubavnom sektoru – kao da ćete po drugi put, počev od 23. do 24. juna, donositi ozbiljne odluke u vezi sa vezama. Ne govorimo o bračnoj zajednici, već o vezi koja tek počinje. Kao da ćete u potpunosti videti kakav odnos zaista imate i kako se vaš kolega ponaša prema vama.

 

Takođe, pun mesec može doneti trudnoću ili datum. Zanimljivo je da generalno Univerzum stavlja ozbiljan akcenat na temu odnosa. Čini se da će vas tokom jula Neptun i Saturn primorati da ozbiljnije pristupite stvaranju saveza: partnerstvo je na bilo koji način uvek priča u paru, tako da ćete temi ljubavi morati da pristupite veoma racionalno, bez ruža. naočare u boji. Važno je da naučite da održavate ravnotežu – koliko ulažete, a koliko zarađuje vaš kolega

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker